Fiat Toro pick-up: prima imagine oficială

de Mircea Meșter
Vineri, 16.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Deşi Toro putea fi foarte bine numele unui model Lamborghini, cei de la Fiat l-au înregistrat înainte şi-l vor folosi pe noul lor pick-up. Avem şi prima imagine cu noul model.

Se ştie deja că Fiat va intra în hora pick-up-urilor printr-un model destinat în prima fază Americii de Sud şi apoi pregătit pentru Europa. Ce nu se ştia până astăzi era însă cum va arăta acest model, un secret păstrat de italieni mai ceva decât probele de urină ale lui Pantani în Giro d'Italia. Şi totuşi, după îndelungi aşteptări şi teasere demne de o cauză mai bună şi de un model care să garanteze volume mai mari, iată-l în toată splendoarea sa.

El este noul Fiat Toro, dezvăluit de o imagine din semiprofil care face parte din lotul oficial pe care Fiat îl pregăteşte pentru prezentare în perioada următoare.

Numele s-ar putea să inducă totuşi în eroare publicul european, pentru că este foarte posibil ca Toro să fie denumirea utilizată de Fiat exclusiv în America Latină. Cum Europa va primi şi ea pick-up-ul în cursul anului viitor, rămâne de văzut dacă Fiat va miza pe imaginaţie sau va merge pe aceeaşi variantă. Cert e că nu e nume rău pentru un pick-up, model care trebuie prin definiţie să ducă greul şantierelor sau al agricultorilor din toată lumea.

Partea bună e că Fiat s-a oprit mai jos cu dezvoltarea gamei 500, astfel că am scăpat de vreun 500 Pick-up sau alte orătănii onomastice de acest tip.

La nivel de design, Fiat Toro nu seamănă cu nimic din gama mărcii italiene. Blocurile optice faţă sunt înguste şi alungite pe aripi, iar din prima imagine desluşim o maşină orientată mai degrabă spre lifestyle decât spre zona utilitară. Nu se cunosc detalii suplimentare despre noul model, însă este cert că sub capotă se vor regăsi motoare din actuala gamă, deci diesel-ul Multijet de 2.0 litri va fi printre cele căutate de clienţi.

via quattrruote

Comentarii (9)

  • Struto-camila ! Au incercat sa copieze Ecosport si Juke . Le-a iesit un model de tot rahatul ... pe langa el Duster Oroch arata fabulos !
    6 44
  • Chiar asa, bine ca n-au scos un 500 pick-up. Desi, dupa parerea mea, partea frontala inferioara aduce cu 500X. Deci nu prea poti spune ca nu seamana cu nimic din gama.
    Nu stiu ce-i cu trendul asta al farurilor pe 2 niveluri, cel superior fiind ca niste sprancene. Citroen C4 Picasso, Citroen Cactus, Jeep Cherokee ... mie unul nu-mi place.
    18 12
  • Da, designul e foarte discutabil și nu pot spune că-mi place la fel cum nu-mi place nici la Cherokee nici după ce l-am analizat pe viu. Dar veste bună e că Fiat TRĂIEȘTE!
    24 3
  • Tipo, Toro, Tipo, Toro, interesant
    8 14
  • pick-up fullsize?
    Problema nu este designul, care este destul de ok pentru un pick-up.
    Problema este faptul ca Fiat n-are pic de experienta in asa ceva
    5 2
  • Suuuuper! Un Fiat cu moacă de cașalot! Bun de pus lângă Multipla 1.
    5 18
  • Arata mul mai bn ca Amarok ( cel mai slab pick-up 4x4 din segment ) .Ma intreb cand vor scoate si niste mini-pick-upuri de clasa subcompacta asemenea lui Juke, Captur, Mokka, etc. Cu siguranta pretul ar fi unul mult mai accesibil, daca inem cont ca in prezent se gasesc doar segmente mult mai superioare clasei subcompacte.
    13 4
  • @anonimul frustrant. Stiu e tare dureros adevarul. Ai auzit bine > Amarok ( cel mai slab pick-up 4x4 din segment ). Si un model chinezesc e mai bun ca el, si pun pariu ca respecta si normele de poluare, altfel chinezii nu i-ar fi actionat in instanta. Eram la cofetarie, tocmai stateam la un cico cu prietenii. Vorbeam de noile modele aparute anul acesta, cand dintr-o data mi-am amintit sa verific stirea la care am postat ( ma gandeam ca era imposibil sa nu apara vre un frustratel , sa dea cu oistea in toate gardurile ). Cand deschid AM, m-a plesnit tare rau un ras ca am atras atentia prietenilor mei, le-am aratat si lor comentariile tale si brusc au inceput sa chicoteasca in ras toti la asa balarii. Abia ne-am putut abtine ! Ca brusc se intoarce prietena unuia , intra in cofetarie si da o palma, a crezut ca radea de ea, dar nu stia ca noi tocmai citisem comentariile unui ''expert inginer'' in domeniul automobilistic de pe AM. Urat asa .....


    Eject! Sa continui ~ Se pare ca nici la ''drag race'' ( cum spunea blower0) nu e bun Amarok, l-a batut L200 de la uscat. Iar la off-road nu e atat de solid precum Toyota Hilux . Alte explicatii mai ai ? Stiu ca esti ''expert'' .
    15 4
  • Sandu al-III-lea
    Fiat si-a"americanizat"masinile in totalitate aproape.Nu stiu,dar parca nu-i sta bine,nu credeti?Europenii au un cu totul alt gust in privinta designului masinilor.De aia sunt modele pentru Europa si modele pentru SUA.Vezi,Ford...de exemplu.
    2 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru