Flotă de 135 de exemplare Mini în România: mașinile au fost livrate pe parcursul a două săptămâni

de Cornel Șocariciu
Marti, 19.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW Group România a livrat cea mai mare flotă de exemplare Mini din Europa de Sud-Est. Cele 135 de mașini au fost livrate în două săptămâni, în lunile noiembrie și decembrie.

BMW Group România și dealerul MINI Automobile Bavaria au livrat o flotă de 135 de exemplare Mini. Mașinile au fost livrate pe parcursul a două săptămâni, în lunile noiembrie și decembrie, și fac parte din flota British American Tobacco.

Compania a comandat 120 de exemplare Mini Cooper Hatch în 5 uși și alte 15 unități Mini Cooper D Countryman. Mini Cooper Hatch folosește un motor pe benzină de 1.5 litri care produce 136 de cai putere și 220 Nm, în timp ce Mini Countryman Cooper D mizează pe un propulsor diesel de 2.0 litri capabil să ofere 150 de cai și 330 Nm. 

Evenimentul marchează două recorduri pentru BMW Group România: este cea mai mare flotă de exemplare Mini din Europa de Sud-Est și cea mai mare flotă BMW Group livrată în România.

“Faptul că modelele MINI vor fi folosite ca un instrument promoţional arată atractivitatea mărcii noastre. Factorul „cool” al modelor MINI este neegalat în segment", a declarat Wolfgang Schulz, director general BMW Group România.

Comentarii (5)

  • Un alt exemplu de reclama mascata marca Auto Market!
    7 8
  • marketing ca la carte
    inca un exemplu de marketing foarte prost facut.

    ai 135 de masini inscriptionate care fac zeci de mii de km, si aproape nimeni nu stie ce reprezinta scrisul ala de pe ele.

    exact ca la yato, vedeai o mie de masini cu yato, si dracu stia ca ei comercializeaza produse din domeniul auto.

    bravo!
    13 4
  • scamel
    nu stiti nimic. e campanie impotriva fumatului.
    5 3
  • 2scamel
    campanie "impotriva fumatului" facuta de British American Tobacco ?
    2 1
  • ma gândesc ce vanzari uriase de tigari au astia in Romania de isi permit o asemenea flota
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru