Galerie foto: Trofeul București, ultima etapă a Campionatului Național de Super Rally

de Cornel Șocariciu, Foto: Georgiana Iosef
Luni, 19.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Trofeul București, ultima etapă din acest sezon a Campionatului Național de Super Rally, s-a desfășurat sâmbătă, 17 noiembrie, pe bulevardul Kiseleff din Capitală. Am pregătit o galerie foto cu cele mai bune momente din timpul manșelor cronometrate.

În weekend-ul care tocmai s-a încheiat, pasionații de motorsport au putut admira în "inima" Bucureștiului atât mașini destinate raliurilor, cât și modele gândite pentru competițiile de Viteză în Coastă. Pe un traseu "desenat" pe bulevardul Kiseleff, 55 de piloți s-au întrecut în Trofeul București, ultima etapă a Campionatului Național de Super Rally.

Titi Aur, Bogdan Marișca, Mihai Leu, Simone Tempestini, Paul Andronic, Bogdan Cuzma și Andrei Dumitrescu sunt doar câteva nume care au făcut spectacol în Capitală.

Lucian Răduț, unul dintre cei mai cunoscuți piloți din România care concurează în cursele din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă, și-a adjudecat Trofeul "The Best of Super Rally".

Lucian Răduț, câștigătorul trofeului "The Best of Super Rally".

Clasa 1, cea dedicată mașinilor cu tracțiune integrală, a fost câștigată de Bogdan Marișca (Ford Fiesta R5), în timp ce în cadrul Clasei 2A (mașini cu 2 roți motrice și motor mai mic de 1.600 cmc) s-a impus Robert Barabas (Fiat 126 Proto).

Cătălin-Cedric Ghigea, pilotul care s-a impus în cadrul clasamentului dedicat vehiculelor istorice.

Clasa 2B (2 roți motrice, motor mai mare de 1.600 cmc) a fost câștigată de Adrian Teslovan (Citroen DS3 R3 Max), iar Clasa 3 (mașini din cupele monomarcă Dacia și Suzuki) a fost adjudecată de Andrei Georgescu (Suzuki Swift).

Cel mai bun timp al Clasei 4 (peste 2.000 cmc/alte tipuri de mașini) a fost realizat de Lucian Răduț (Mitsubishi Lancer Evo).

Pentru cei care nu au reușit să-i vadă pe cei 55 de piloți în cadrul întrecerii din București, am pregătit o galerie foto din timpul manșelor cronometrate. 

Simone Tempestini la volanul unui Skoda Fabia R5.
Bogdan Marișca pilotând un Ford Fiesta R5.
Adrian Teslovan, câștigătorul Clasei 2B, la volanul unui Citroen DS3 R3 Max.
Silviu Dumitrescu/Osella PA21/E2
Fostul campion național Titi Aur/Skoda Fabia R5.

Comentarii (1)

  • Cat de tare e asta cu Mitsubishi in culorile steagului puse invers! Mare patriot!
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru