Glume de 1 aprilie: Mini lansează o aplicaţie de matrimoniale pentru clienţii săi

de Sebastian Toma
Luni, 01.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Englezii de la Mini nu puteau lipsi din "hora" glumelor de 1 Aprilie. Aceştia au anunţat dezvoltarea unei funcţii de dating în cadrul gamei de aplicaţii Mini Connected.

MINI a anunţat o nouă aplicaţie în portofoliul deja existent. Aceasta se numeşte Connect Us şi este o aplicaţie de dating, ce are ca scop organizarea de întâlniri între posesorii de Mini care au un stil de conducere similar, preferinţe similare şi locuiesc în aceeaşi zonă. Sistemul a fost prezentat pe 1 Aprilie şi va fi disponibil doar pe anumite pieţe. Acesta necesită acces la internet prin intermediul telefonului mobil conectat la portul dedicat al vehiculului.

Pentru a putea folosi sistemul, şoferii trebuie să descarce aplicaţia Mini Connect Us, disponibilă doar pe 01.04.2013, pe care trebuie apoi să o configureze conform preferinţelor proprii. Li se va solicita restaurantul preferat din zonă, genul de film preferat, tipul de muzică preferat – relevat şi de aplicaţia Aupeo!, dacă este instalată. După ce bifează toate detaliile respective în formularul dedicat, şoferul poate să-şi caute perechea. Aceasta va fi atribuită atât după potrivirea cu şoferul, cât şi după stilul de condus abordat şi distanţa faţă de şofer.

Urmareste Automarket
După ce va găsi o "potrivire", aplicaţia le va permite celor doi şoferi să stabilească de comun acord o întâlnire.
Sistemul integrează cu succes funcţiile sistemului de navigaţie de la bord, permiţând introducerea automată a localului ales de cei doi şoferi drept destinaţie şi chiar introducerea unui "reminder" pentru cei doi şoferi, pentru a evita uitarea de întâlnirea stabilită prin aplicaţia Connect Us.

Via WorldCarFans | Mini

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru