Grupul VW așteaptă 60 de premiere în 2017. Cele mai importante: noile generații Polo, Touareg, A8, Cayenne, Ibiza și Yeti

de Mircea Meşter
Miercuri, 11.01.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
2017 va fi un an aglomerat în cadrul Grupului Volkswagen. Cele 10 mărci din cadrul companiei germane își vor întinde marile noutăți pe perioada urmtoarelor 12 luni.

Grupul Volkswagen va fi foarte activ pe piață în anul 2017, când mărcile din cadrul conglomeratului german vor lansa pe piață nu mai puțin de 60 de mașini noi. Între generațiile noi și facelift-urile programate în acest an se numără și câteva noutăți extrem de importante atât ca nume, cât și ca volum de vânzări.

În timp ce biroul de vânzări a Grupului Volkswagen așteaptă cu sufletul la gură rezultatele totale anunțate de rivalii de la Toyota pentru a vedea dacă au terminat sau nu anul pe prima poziție la nivel mondial, echipa de dezvoltare și de marketing a grupului german se concentrează pe noile nume așteptate în gamele celor 10 mărci din cadrul Volkswagen Auto Group.

Cea mai importantă apariție din gama mărcii Volkswagen va fi cea a noii generații Polo, pe care o vom vedea în carne și oase în cadrul Salonului Auto de la Geneva, în luna martie. Tot acolo va vedea lumina zilei și noul Seat Ibiza, fratele de platformă a lui Polo urmând să împartă cu acesta dedesubturile tehnice, motorizările și o parte din tehnologii.

Esential 60 de mașini noi - concepte, facelift-uri sau generații noi - va lansa Grupul VW în cursul anului 2017.
Așteptăm doi frați de platformă și în segmentul SUV-urilor mari.
Noile generații Volkswagen Touareg și Porsche Cayenne urmează să fie lansate în cursul acestui an, cele două modele urmând să-și împartă însă clienții în funcție de preferințele dinamice ale acestora. 

La Audi, noutatea absolută va fi noua generație A8, limuzina premium a mărcii din Ingolstadt urmând să fie adusă în sfârșit la nivelul tehnologic al rivalilor Clasa S și Seria 7, modele care au făcut legea în segmentul lor în ultimii doi ani.

După ce au trecut printr-o ofensivă puternică în ultimii doi ani, noua generație Octavia și SUV-ul Kodiaq fiind principalele apariții din gamă din ultimele luni, cei de la Skoda își îndreaptă acum atenția spre Yeti, SUV-ul compact al mărcii cehe urmând să treacă la a doua generație. 

via IAB

Comentarii (6)

  • Si cel mai probabil toate vor avea aceeasi platforma si, in mare parte, aceleasi motorizari, aceeasi climatizare si navigatie, aceleasi butoane la geamuri, acelasi schimbator, etc :)))))))
    7 11
  • ahhhhhhhh vor modica iar scrisul Das Auto!
    6 7
  • 60 de premiere

    cam cum sunt sfintii de la noi...numai incap in calendar.

    Premiere, face-lifturi, up-grade-uri, versiuni speciale, modele aniversare, versiuni ale versiunii versiunii executate de un grup de studenti, up-date de soft, LED-uri noi, vopsele noi, cusaturi noi in dunga, in crucis sau pe diagonala

    important e ca avem de unde alege..... un SH
    12 4
  • Cele 60 de premiere mondiale si universale sunt de fapt SASE, adica 6, mari si late, grupate doua cate doua, Polo si Ibiza, Touareg si Cayenne, iar separate, A8 si Yeti. Vorbind obiectiv, sunt modele foarte importante, cel putin Polo si Ibiza le vor asigura vanzari de milioane de exemplare in cativa ani, cu platforme super comune si mega modulabile, metode pe care le-au preluat toti si sa recunoastem, VW a dat tonul la asa ceva.

    Dieselgate? O fila de istorie.
    11 3
  • rotila
    ce-a mai importanta aparitie va fi audi a 6. in ce priveste butoanele, arata la fel numai ca unele sunt de doua ori mai scumpe.
    2 2
  • Blocuri optice de efect. Recunosc, sunt fan Polo insa nu si Vw, per total o masina fiabila insa putin mai scumpa decat concurenta.
    Generatia 6R a avut un mare succes, sper ca va fi un model imbunatatit * design/performanta/calitatea materialelor.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru