Hamilton a vizitat mormantul lui Ayrton Senna

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 17.10.2009
Lewis Hamilton a vizitat miercuri cimitirul in care este inmormantat Ayrton Senna, britanicul considerand ca niciun alt pilot nu se va ridica la inaltimea brazilianului.

Hamilton a declarat in nenumarate randuri ca Ayrton Senna este idolul sau din copilarie si si-a propus sa ii viziteze locul de veci cu peste doi ani in urma. Prima oportunitate a aparut insa doar in aceasta saptamana, cu ocazia Marelui Premiu al Braziliei. Sosit la Interlagos in postura de campion mondial, britanicul a dezvaluit reporterilor ca si-a indeplinit dorinta cu numai trei zile in urma.

"A fost bine, dar mai erau cateva persoane acolo si nu a fost nimic privat. Am fost acolo pentru cel mult 5 minute, apoi am plecat. A fost simplu, dar pentru mine este ceva special. Am vrut sa fac asta in ultimii doi ani, dar am fost urmarit de tot felul de lucruri. De data aceasta nu am fost urmarit, sau cel putin asa cred", a declarat el, referindu-se la faptul ca vizita din 2008 a fost anulata din cauza insistentelor presei de a-l urma la cimitir.

Hamilton a admis ca Senna reprezinta foarte mult pentru cariera lui si nu crede ca brazilianul poate fi comparat cu vreun pilot din actuala generatie.

"De fiecare data cand vin aici simt o emotie diferita. Cred ca asta se intampla pentru ca Senna a insemnat atat de mult pentru mine cand am fost mai tanar. Ii pot simti prezenta. Nu vreau sa fiu si nu cred ca cineva poate fi un nou Ayrton Senna. El a fost unic. Dar incerc sa il fac mandru si sa fiu la fel de bun cum a fost si el", a adaugat el.

Senna a incetat din viata in urma unui tragic accident suferit in Marele Premiu al statului San Marino din 1 mai 1994.

Via | Reuters

Taguri: Hamilton, Senna

Comentarii (3)

  • buna
    mi se pare o declaratie de bun simt,fara de cel mai mare pilot al formulei1,Ayrton Senna!!
    0 0
  • hm...
    nu vrea sa fie ca el......dar incearca sa fie la fel de bun cum afost si el....LOL
    0 0
  • SENNA
    Dumnezeu sa-l ierte.A fost un punct de referinta ptr. toti pilotii.Nu-l suporta pe schumacher si de multe ori l-a pus la punct.Cred ca ar mai fi pilotat si acum!Nici acum dupa 15 ani imaginea lui nu s-a estompat fiind iubit si respectat.Revedeti cursele lui si o sa vedeti de ce a fost CEL MAI MARE.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru