Încă un teaser pentru Nissan Leaf: a doua generație se lansează în 6 septembrie cu autonomie de 500 de kilometri

de Daniel Popescu
Vineri, 30.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan a publicat un nou teaser pentru noua generație a electricei Leaf, care se va lansa în 6 septembrie cu o autonomie anticipată de 500 de kilometri.

La 7 ani de la lansarea pe piață, Nissan Leaf, mașina electrică cu cele mai bune vânzări din Europa, va primi o nouă generație.

Constructorul japonez a publicat în această săptămână un nou teaser, care scoate în evidență un design piramidal tridimensional în cadrul grilei, ceea ce sugerează că designul noii generații va fi unul mai agresiv. De altfel, se anticipează că Leaf va prelua o parte din elementele de design ale noii generații Micra, dezvăluită cu ocazia Salonului Auto de la Paris din toamna anului trecut.

O serie de informații anterioare indică faptul că noul Leaf va avea o autonomie de 500 de kilometri, de peste două ori mai mare decât cea a actualei generații și în linie cu performanțele principalilor rivali de pe piață, cum ar fi Renault Zoe sau Opel Ampera-e. De asemenea, potrivit unor informații neoficiale, Nissan Leaf va fi disponibil în mai multe versiuni de autonomie.

Anterior, niponii au confirmat că noul Leaf va beneficia, la fel ca și Qashqai facelift, de tehnologia ProPilot, care va permite condusul semi-autonom prin păstrarea benzii de circulație.

Lansarea oficială a noului Nissan Leaf va avea loc în 6 septembrie.

Via Autocar

Comentarii (2)

  • trebuie sa o faca mai frumoasa, concurenta vine din spate. asta cu look agresiv e o mizerie, masinile au devenit tot mai urate, e manelism nu agresivitate.
    2 1
  • Toate sunt subiective: interpretarea presei, conceptiile oamenilor etc.
    Va fi o masina cu aspect dinamic. Suna diferit? Poate. E ceva rau in asta? Nu cred.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru