Informații și fotografii oficiale cu noul Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury: crossover electric cu 750 CP și autonomie de peste 500 de kilometri

de Cornel Șocariciu
Marti, 24.04.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Daimler a publicat primele imagini oficiale cu viitorul Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury. Conceptul va fi expus în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Beijing. Prototipul constructorului german are un sistem de propulsie electric capabil să ofere 750 de cai putere. Autonomia în ciclul NEDC trece de 500 de kilometri.

La finalul săptămânii trecute, o serie de imagini cu viitorul Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury au apărut pe internet. Acum, constructorul german a publicat o galerie foto oficială și a oferit și o serie de informații despre noul concept.

Prezentarea oficială a lui Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Beijing, eveniment care își deschide porțile pentru jurnaliști în 25 aprilie.

"Conceptul nostru îmbină AND-ul unui SUV cu caracteristicile unui sedan", a declarat Gorden Wagener, director de design în cadrul Daimler.

Suprafețele netede și extravagante, fără margini sau linii ascuțite, generează o imagine de eleganță sportivă. Nemții spun că noul concept are proporții echilibrate, iar per total, designul asigură o prezență impunătoare. Zona frontală este dominată de grila cromată extrem de generoasă și de blocurile optice alungite. Elementele cromate le regăsim atât la nivelul protecțiilor laterale, cât și în zona din spate.

Jantele de 24 de inch și garda la sol mare, completează pachetul estetic pregătit de constructorul german.

Interiorul lui Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury reflectă atât sportivitate, cât și eleganță. Așa cum ne așteptam, nemții au mizat pe materiale de top pentru a dezvolta interiorul conceptului. Alături de tapițeria din Nappa și de elementele colorate într-o nuanță aurie, conceptul producătorului german ascunde un set complet de ceai. Acesta a fost amplasat pe tunelul median și integrează un compartiment încălzit, pentru ca băutura preferată să aibă întotdeauna temperatura optimă.

Consola centrală a lui Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury este una extrem de "curată", în timp ce instrumentarul de bord (12.3 inch) și ecranul sistemului de infotainment (12.3 inch) sunt poziționate asemănător cu cele de pe Clasa S. Volanul are un design nou și dispune de zone tactile în locul butoanelor fizice.

Noul concept dezvoltat de constructorul german măsoară 5.260 de mm în lugime, 2.110 mm în lățime și are o înălțime de 1.764 de mm.

Sistemul de propulsie este alcătuit din patru motoare electrice care generează 750 de cai putere, iar acumulatorii au o capacitate de 80 kWh. Autonomia în ciclul NEDC este de peste 500 de kilometri.

Comentarii (4)

  • carcotasu
    macar de-l faceau sa arate ca un fastback
    4 2
  • Parere
    Arata foarte urat.
    8 2
  • Horatiu
    La pretul care il va avea ar putea sa-i puna si 2 oglinzi laterale.
    Atat erau de preocupati cu ''setul complet de ceai'', de au uitat sa-i lipeasca cate o oglinda pe fiecare parte.
    1 0
  • @Parere e un CONCEPT, ai auzit de asa ceva?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru