Inspirați din industria auto de lux: Opel lansează programul de personalizare Exclusive pe noua generație Insignia

de Mircea Meşter
Marti, 04.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cum ar fi să-ți poți personaliza culoarea vopselei de pe viitoarea ta Insignia după pofte, fără a fi limitat de o gamă limitată de nuanțe? Programul Exclusive al celor de la Opel le oferă clienților acest lucru plus o serie de alte elemente speciale dedicate acestui serviciu.

După ce a anunțat oficial noul program de personalizare Exclusive în timpul Salonului Auto de la Geneva 2017, care a avut loc în luna martie, Opel intră în detalii și ne oferă informații suplimentare despre serviciul dedicat clienților care-și doresc o mașină construită după gusturile lor.

Debutul programului Exclusive va avea loc pe cele trei versiuni de caroserie ale lui Insignia (Grand Sport, Sports Tourer și Country Tourer), urmând ca ulterior să fie extins și pe celelalte modele ale gamei. Principala noutate este apariția unei palete extinse de culori exterioare, cele 15 nuanțe suplimentare disponibile din această vară urmând să se transforme ulterior - "foarte curând", conform celor de la Opel - într-o ofertă virtual infinită de nuanțe.

"Rujul preferat al clientei, culoarea ochilor fiicei sale sau fotografia cerului albastru închis al unei seri pot reprezenta mostre ale nuanței individuale a vopselei de pe viitoarea mașină", spun cei de la Opel în comunicatul oficial care ne oferă o primă privire asupra unei nuanțe speciale dedicată lui Insignia, un bleu deschis foarte plăcut privirii.

Celelalte elemente pe care clienții le vor putea alege prin programul de personalizare Exclusive sunt un set de jante dedicate special și, la interior, o selecție extinsă de suprafețe îmbrăcate în piele și de materiale speciale pentru inserțiile decorative de pe bord și de pe fețele ușilor. 

În plus, fiecare Insignia Exclusive va beneficia în dotarea standard de pachetul multimedia Navi 900 IntelliLink, cel mai înalt sistem disponibil pe acest model, de geamuri Solar Protect tratate special pentru a elimina reflexiile neplăcute în timpul rulării și de sistemul de lumini IntelliLux LED.

via Opel

Comentarii (5)

  • Din faţa pare Fiat Tipo din spate VW passat....


    Frumusica dar....
    5 16
  • Steven
    nu conteaza cu ce seamana, conteaza ca nu au reusit ce si-au propus si ce au promis in urma cu 3-4 ani, cand promiteau un viitor Insignia care sa domine clasa compacta, care vaavea un design mult peste concurenta, si foarte multe dotari in basic, insa.....NICI PE DEPARTE. Este mult in spatele concurentei, si dupa cum vad, nu au nici o sansa. In UK nu prinde deloc la public, care prefera in schimb un Mondeo sau Passat.
    7 12
  • andrei
    Punem o culoare ''speciala'' si dintr-o data este o cu totul alta masina. Well...not! O masina modesta pe care orice adaugare fortata are un efect kitchos.
    6 8
  • Arata absolut impresionant si asa cum ne am obisnuit , vw trebuie sa scoata inca un model, vezi passat ccarteon ca sa se poata compara ca design cu modelele obisnuite gen Mondeo, Insignia, Mazda 6 sau Talisman ca cu Passatu obisnuit care nu stii unde incepe si unde se termina nu prea are sanse, poate sa-l bage pe gat tuturor corporatiilor amatori de flote ieftine din lume, tot un taxi fad ramane.
    Cei de mai sus vorbesc total subiectiv pentru ca noul Insignia chiar a primit recenzi de la bune la excelente peste tot in lume , asa ca nu stiu in ce reviste de benzi desenate ati stat cu capul. Chiar in UK unde zice unul ca in uk e naspa, ce crezi CARWOW tocmai a constatat ca are materiale la interior mai bune ca passat ! Ouch :)))
    https://www.youtube.com/watch?v=ida3yGSrIak
    6 1
  • O mașină nouă dar care din păcate preia tarele GM. Păcat că nu au realizat mai mult, rezultatul final fiind o mașină...medie în clasa medie.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru