Jeep va prezenta şase concepte noi, modificate special pentru off-road

de Sebastian Toma
Vineri, 22.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Americanii de la Jeep îşi vor celebra cea de-a 47-a aniversare în cadrul unui eveniment de off-road, unde vor prezenta şase concepte modificate pentru off-road.

Esential 47 de ani de existenţă aniversează Jeep în 2013.
11 prezenţe la evenimentul Easter Jeep Safari marchează constructorul american în 2013.
Jeep aduce şase concepte la Easter Jeep Safari, un eveniment dedicat off-road-ului, unde sunt prezenţi mii de entuziaşti pentru a-şi testa abilităţile în teren accidentat. Respectivele concepte marchează aniversarea a 47 de ani de existenţă ai mărcii americane. Ediţia din 2013 marchează a 11-a participare oficială a mărcii americane la acest eveniment, unde va încerca să atragă cât mai mulţi fani de partea modelelor sale. Dintre acestea, cinci concepte reprezintă versiuni modificate ale lui Wrangler, iar al şaselea este un Grand Cherokee modificat.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk II prezintă cel mai extrem Grand Cherokee dezvoltat de constructorul american. Acesta vine cu toate modificările de rigoare pentru off-road, un motor V6 EcoDiesel şi cu jante de 17 inch echipate cu anvelope de off-road.

Grila faţă, bosajele aripilor laterale şi pragurile laterale au fost echipate cu onramnte negru mat. Modelul nu are troliu sau rollcage, nefiind destinat competiţiilor de profil.

Dintre toate cele cinci concepte Wrangler (Mopar Recon, Stitch, Sand Trooper II, Flattop şi Slim), conceptul Stitch iese cel mai mult în evidenţă. Acesta a rămas fără portiere, câteva secţiuni ale caroseriei şi sistemul de ventilaţie. La fel de interesant este şi Wrangler Flattop, un model fără geamuri laterale, fără montant B şi cu un parbriz la jumătate din dimensiunile normale, care îi asigură o experienţă deosebită în aer liber.

Via Jeep

Comentarii (2)

  • Cat de bine arata acel Grand Cherokee modificat!
    Adevarate masini pentru off-road.
    25 0
  • BaditzaEx
    ca si imagine ( marca ) si aspect Jeep este urias, dar nu inteleg de ce nu ofera ( pentru modelul Wrangler , de ex ) mai multe versiuni ( sa-l faca un pic mai comercial ), sa ofere un diesel in 4 cilindri... sa-l faca mai comercial un pic, ca si asa este adresat catre tineri
    ar obtine vanzari mai bune
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru