Lamborghini angajează pe bandă rulantă: italienii vor încă 200 de oameni pentru producția viitorului Urus

de Cornel Șocariciu
Marti, 23.05.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini a anunțat că mai are nevoie de încă 200 de oameni care să lucreze în cadrul proiectului Urus. Numărul total de angajați noi va ajunge la 700.

Esential 700 de angajați noi se vor ocupa de producția lui Urus.
În 2012, Lamborghini a prezentat publicului conceptul Urus. Italienii au așteptat feedbackul, dar și ok-ul din partea conducerii, iar trei ani mai târziu au confirmat un model de serie. Lamborghini Urus, succesor spiritual pentru LM002 (Rambo Lambo), va ajunge în fața publicului în acest an, urmând ca vânzările să înceapă în 2018.

Lamborghini a planificat deja producția: 1.000 de exemplare vor fi gata în 2018, urmând ca alte 3.500 de unități să fie asamblate în 2019.

Dar pentru a realiza acest lucru, Lamborghini avea nevoie de forță de muncă suplimentară. Astfel, compania din Sant'Agata Bolognese a anunțat că are nevoie de 500 de oameni care să se ocupe de producția lui Urus. Acum, italienii revin și ne spun că mai scot la concurs încă 200 de posturi pentru cei care vor lucra în noua vopsitorie.

Viitorul Lamborghini Urus va fi cel mai rapid și mai puternic SUV din lume mulțumită motorului V8 biturbo de 650 de cai putere.

Din 2019, SUV-ul italienior va putea fi comandat și cu un sistem de propulsie hibrid care va integra același motor V8 biturbo.

Via | Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru