Lamborghini Huracan Evo, imagini și detalii oficiale: supercar-ul italienilor are direcție integrală și motor V10 de 640 CP

de Cornel Șocariciu
Luni, 07.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini a publicat primele imagini și detalii referitoare la Huracan Evo. Versiunea revizuită a supercar-ului italian oferă 640 CP și este capabilă să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 2.9 secunde. Huracan Evo va fi oferit cu suspensii revizuite și cu un sistem de direcție integrală.

În cursul acestei dimineți, Lamborghini a publicat o imagine teaser cu viitorul Huracan facelift. Fotografia a fost publicată pe platforma Unica, o aplicație dedicată exclusiv clienților Lamborghini.

Acum, reprezentanții Lamborghini au decis să "rupă tăcerea" și au publicat detalii complete și o galerie foto cu viitorul Huracan facelift (Evo).

Din punct de vedere estetic, modificările operate de italieni sunt minore. Lamborghini a pregătit un spolier frontal ușor restilizat, prize de aer ceva mai generoase, praguri laterale noi, jante cu design diferit și un difuzor spate îmbunătățit. De asemenea, sistemul de evacuare a fost modificat, iar terminațiile duble au fost repoziționate.

La interior, clienții se vor bucura de un ecran tactil cu o diagonală de 8.4 inch. Sistemul de infotainment integrează comenzi noi, iar italienii spun că astfel au reușit să elimine o parte dintre butoanele fizice. De asemnea, producătorul din Sant'Agata Bolognese spune că anumite funcții ale sistemului de infotainment pot fi accesate prin intermediul gestuilor.

Lamborghini Huracan Evo este disponibil și cu un sistem de telemetrie gata să ofere informații detaliate cu privire la performanțele obținute pe circuit.

Sub capota lui Lamborghini Huracan Evo se află același motor V10 de 5.2 litri care produce 640 de cai putere la 8.000 rpm și 600 Nm la 6.500 rpm. Resursele unității pe benzină sunt gestionate de o transmisie automată cu 7 rapoarte și de un sistem de tracțiune integrală. În aceste condiții, accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 2.9 secunde (valoare oferită în prezent de versiunea Performante), în timp ce repriza 0-200 km/h se desfășoară în 9 secunde. Viteza maximă anunțată de producător este de 325 km/h.

Lamborghini spune că Huracan Evo a primit suspensii revizuite și un sistem de direcție integrală. De asemenea, producătorul din Sant'Agata Bolognese a introdus și sistemul denumit Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata (LDVI) capabil să anticipeze deciziile șoferului și astfel să ofere performanțe maxime indiferent de situație. 

Oficialii producătorului italian spun că lista de comenzi a fost deja deschisă, primele livrări urmând să fie făcute în primăvara acestui an. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru