Land Rover Freelander 2 a primit un facelift discret

de Sebastian Toma
Joi, 23.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Englezii de la Land Rover i-au aplicat lui Freelander 2 un facelift discret pentru generaţia 2013. Modelul are un interior actualizat, un set de blocuri optice noi şi o nouă grilă faţă.

Esential 825 de waţi dezvoltă sistemul audio de top oferit în gama Freelander 2 facelift.
17 difuzoare are sistemul audio Meridian de 825W al lui Freelander2.
Land Rover Freelander 2 a primit un facelift la cinci ani de la debutul pe piaţă. Modelul revizuit va debuta la Salonul Auto de la Moscova şi prezintă o listă mai lungă de echipamente, un interior actualizat şi mici modificări estetice. Vorbim despre cel de-al doilea facelift aplicat acestei generaţii a lui Freelander, dar această revizuire este mai serioasă, implicând mai multe modificări. Astfel, avem o nouă grilă faţă, un set de blocuri optice faţă-spate cu LED-uri şi oranemtne cromate pentru proiectoare. Paleta de culori include trei nuanţe noi – Aintree Green, Havan şi Mauritius Blue. Gama de motorizări a rămas neschimbată faţă de ceea ce includea actuala ofertă.

Interiorul este locul în care au apărut cele mai multe modificări.

Freelander 2 are o nouă consolă centrală, inspirată de fratele mai mic – Evoque, comanda sistemului Terrain Response a fost schimbată cu un set de butoante montate în spatele levierului schimbătorului de viteze, iar levierul frânei de parcare a fost înlocuit cu o comandă pentru frâna de parcare acţionată electro-hidraulic. Bordul integrează acum un afişaj de 5 inch, care este conectat la o cameră video activată odată cu cuplarea marşarierului. În plus, Freelander 2 are pornire fără cheie şi un sistem de comenzi vocale.

Gama Freelander 2 are acum patru niveluri de echipare, toate fiind mai bogate decât ceea ce ofereau predecesoarele lor până acum. Nivelul de echipare HSE are ornamente din lemn, plafon panoramic şi un sistem audio de 825W, în timp ce HSE Lux are tapiţerie din piele Windsor şi jante din aliaj de 19 inch cu finisaj "Diamond". Clienţilor li se pune la dispoziţie şi un sistem audio premium, realizat de Meridian. Acest sistem audio a debutat pe Evoque şi este oferit în două versiuni – sistem de 380W cu 11 difuzoare, sau un sistem de 825W cu 17 difuzoare, care include şi un afişaj central de 7 inch.

În standard, modelul are un sistem audio de 80W cu opt difuzoare.

Via LandRover

Comentarii (4)

  • Dupa aparitia lui Evoque, nu ii mai vad rostul lui Freelander.
    Cine isi cumpara acuma, merge pe Defender/Evoque sau Range Rover.
    2 6
  • superba :X
    4 2
  • free 2
    Evog este masina de femeie, mai joasa ca free, vizibilitate slaba , si nu cadreaza cu un bbarbat ...freelander exact ce iti trbuie , oras, teren accidentat, drum lung etc ;0
    3 0
  • mircea voicu
    frumoasa schimbarea,eu raman si fanul modelului freelander 98'- 2000'.
    success !
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru