Lego a construit un Civic Type R în mărime naturală: Hot Hatch-ul este fabricat din peste 320.000 de piese

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 24.04.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lego a pregătit un exemplar Honda Civic Type R în mărime naturală. Specialiștii au folosit peste 320.000 de piese Lego, iar echipa formată din nouă oameni a avut nevoie de peste 1.300 de ore pentru asamblarea completă a proiectului.

Pasionații de Lego, dar și fanii industriei auto au parte de o surpriză de proporții din partea grupului danez: Lego a construit un exemplar Honda Civic Type R în mărime naturală. Vehiculul pregătit de Lego a fost dezvoltat împreună cu specialiștii din cadrul diviziei Honda din Australia și va putea fi admirat în premieră în cadrul show-ul "Lego Masters".

Peste 320.000 de piese Lego au fost utilizate pentru a produce o copie fidelă a Hot Hatch-ului nipon. Piesele au fost așezate pe o structură din oțel și au fost lipite cu adezivi speciali pentru ca "jucăria" să poată fi transportată în siguranță.

Conform oficialilor Lego, o echipă formată din nouă oameni a avut nevoie de peste 1.300 de ore pentru a asambla toate piesele. Fanii vor putea controla farurile, luminile de ceață, lumina pentru mersul cu spatele și luminile de semnalizare cu ajutorul unei tablete.

"Ne-a plăcut acest proiect. Caroseria Hot Hatch-ului dispune de o mulțime de linii rotunjite, iar acest lucru a făcut ca provocarea să fie și mai interesantă", a declarat Ryan McNaught, unul dintre specialiștii Lego.

În trecut, fanii Lego au putut admira în mărime naturală un McLaren 720S, un McLaren Senna și un Bugatti Chiron.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru