Loeb a efectuat primul test pentru campania din WTCC din 2014

de Daniel Popescu
Miercuri, 06.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastien Loeb a efectuat un test cu un Citroen DS3 WRC adaptat pentru a concura pe circuit, ca parte a pregătirilor pentru participarea în Campionatul Mondial de Turisme.

Sebastien Loeb a efectuat la sfârşitul lunii februarie pe circuitul de la Valencia un test cu un Citroen DS3 WRC adaptat pentru a rula pe circuit, scopul fiind pregătirea campaniei pentru Campionatul Mondial de Turisme pentru sezonul 2014.

Maşina a fost fiabilă pe tot parcursul testului, însă primele impresii nu au fost tocmai pozitive, întrucât francezii au întâmpinat probleme cu adaptarea suspensiilor şi frânelor pentru acest tip de test.

Constructorul francez nu a luat încă o decizie cu privire la modelul cu care va concura în WTCC, existând speculaţii potrivit cărora inclusiv Citroen DS4 este luat în calcul pentru o astfel de competiţie.

Urmareste Automarket
În plus, programul de WTCC al francezilor pentru 2014 nu a fost încă confirmat oficial, întrucât Citroen nu şi-a definitivat planurile pentru divizia de motorsport în perspectiva anului viitor.

De altfel, publicaţia britanică Autosport susţine că Loeb este îngrijorat că Citroen nu va avea timp să dezvolte o maşină competitivă pentru startul sezonului 2014, motiv pentru care este luată în calcul inclusiv o amânare cu câteva curse a debutului.

Testul efectuat de Loeb a avut loc în aceeaşi zi în care nonuplul campion mondial de raliuri a evaluat un McLaren MP4-12C ca parte a pregătirilor pentru sezonul 2013 din competiţia GT Sprint Series.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru