Maserati confirmă lansarea unui nou model, cu producție ce va începe anul viitor: italienii pregătesc, cel mai probabil, versiunea de serie Alfieri

de Paul Cosma
Marti, 12.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Maserati a confirmat că va lansa în curând un nou model, iar producția va începe din 2020. Cel mai probabil, noul model va fi versiunea de serie a conceptului Alfieri și va avea un sistem de propulsie hibrid.

În urmă cu aproape jumătate de an, Maserati a anunțat că va lansa două modele noi până în 2022, va renunța complet la motorizările diesel și se va concentra pe propulsiile hibride.

La momentul respectiv, italienii sugerau un nou model Alfieri (foto), după conceptul din 2014 cu același nume, și încă un SUV pe lângă Levante.

Maserati a transmis acum că, din toamna acestui an, va începe modernizarea liniilor de producție la fabrica din Modena. Scopul este ca, din 2020, acolo să înceapă producția unui “model cu totul nou, cu caracteristicile sportive Maserati”.

Deși nu au menționat numele Alfieri în comunicatul oficial, este foarte probabil ca Maserati să pregătească versiunea de serie a conceptului prezentat în 2014. În plus, este de așteptat ca noul model Maserati Alfieri să beneficieze de un sistem de propulsie hibrid.

Vânzările viitorului model de la Maserati sunt estimate să înceapă undeva în anul 2021.

Via Maserati

 

Comentarii (2)

  • Îmbatraneste și conceptul până scot varianta de serie.
    Maserati și Alfa vor fi victime sigure pe viitor, dacă italienii nu ies din ritmul lor de melc.
    6 1
  • mircea badea
    gizas..aveau diesel?! noaptea mintii..
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru