Maserati Ghibli GranLusso: sedanul de lux primește un facelift cu elemente premium suplimentare

de Daniel Popescu
Joi, 24.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Maserati Ghibli a primit un facelift, dar și o nouă particulă în nume ca urmare a introducerii unor elemente premium suplimentare. Faceți cunoștință cu Maserati Ghibli GranLusso.

Lansat în 2013, Maserati Ghibli este pe punctul de a primi un binemeritat facelift, care va fi dezvăluit oficial în 25 august în cadrul Salonului Auto de la Chengdu, China.

Până atunci, constructorul a publicat primele imagini și detalii tehnice și a dezvăluit că faceliftul va primi și un nou nume. Astfel, sedanul de lux va fi cunoscut acum drept Maserati Ghibli GranLusso.

Acesta a primit o serie de îmbunătățiri la nivelul barei de protetie frontale, o grilă revizuită, în timp ce logo-ul GranLusso este vizibil pe aripile față. De asemenea, Maserati a operat unele modificări și la nivelul barei de protecție din spate, care oferă acum o eficientă aerodinamică îmbunătățită.

De asemenea, Maserati Ghibli GranLusso oferă și câteva noutăți tehnologice, cum ar fi farurile adaptive full LED pentru un aspect estetic distinctiv și o iluminare mai bună a drumului.

În plus, Maserati afirmă că noul Ghibli GranLusso include și diverse funcții autonome, fără să furnizeze însă detalii suplimentare.

De altfel, constructorul nu a făcut mențiuni nici despre gama de motorizări, însă detaliile complete vor fi făcute publice cel mai probabil în cadrul evenimentului de lansare de vineri.

Via Maserati

Comentarii (6)

  • Costel
    Ce face?
    italienii si masinile de performanta? sa te strici de ris..
    astia-s ca frantujii... fudui nevoie mare, de parca in afara de paste si pizza ar mai fi ceva de capu lor...
    LOL!
    1 27
  • Adrian C
    @Costel
    Da ma... cu siguranta tu ai o masina mai buna ca italianca asta numita Maserati. Adevarul e ca TDI-ul tau care papa ulei in draci si scoate fum mai ceva ca o bomba atomica e superioara italiencei....

    ON topic. Masina arata si inainte impecabil. Acum a atins perfectiunea. CU siguranta cea mai buna si frumoasa masina din clasa ei !
    15 1
  • Wow! Costel loveste din nou! Ce este negru are 4 picioare si sta pe tavan? Este pianul meu!
    5 2
  • Kote,

    Din câte îmi amintesc, pianul stătea pe tavanul din baie :)

    Acum, pe bune, mi-ar plăcea să văd mai multe Maserati pe stradă. Sunt atât de rare!
    5 0
  • babacloanta
    Sunt rare pentru ca sunt scumpe si nu au o retea slab dezvoltata de dealeri/service in Romania. Si eu am pus o intrebare la dealerul din Bucuresti in legatura cu un Ghibli...vroiam sa-mi dau masina la buy back si surpriza! In raspunsul lor imi spuneau ca accepta buyback-ul doar daca masina la schimb pe care vreau sa o dau este din cadrul retelei lor de branduri!?! Am ramas cu gura cascata. E-ul meu nu se ridica la nivelul unui Fiat/Alfa sau mai stiu eu ce mai vand ei. Asa ca m-am indreptat spre altii. Si ca o chichita, un Ghibli este foarte stramt pe locurile din spate. Picioarele iti stau lipite de scaunele din fata, ajungi cu capul la plafon iar usa din spate este foarte mica.
    Ps. De frumoasa e frumoasa foc!
    9 0
  • babacloanta
    "...au o retea slab dezvoltata..."
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru