Miliardarul chinez Stephen Hung a comandat cea mai mare flotă Rolls-Royce din istorie: 30 de maşini pentru cel mai luxos hotel din lume

de Mircea Meșter
Miercuri, 17.09.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Oaspeţii hotelului Louis XIII, care se află în construcţie în Macau, vor fi întâmpinaţi începând cu 2016 cu o flotă de maşini create special de Rolls-Royce. Preţul facturii: 20 de milioane de dolari.

Esential 2016 este anul în care Rolls-Royce va onora comanda unică a miliardarului Stephen Hung.
30 de maşini a comandat Hung.
3360 de maşini a vândut Rolls-Royce în 2013, cel mai bun an din istoria mărcii.
Unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, magnatul chinez Stephen Hung, intră în istoria Rolls-Royce după ce compania britanică a anunţat că acesta a comandat o flotă de 30 de exemplare Phantom cu ampatament lung. Este cea mai mare comandă individuală de Rolls-Royce pe care un client a realizat-o vreodată.

Cele 30 de maşini vor fi utilizate pentru transportul oaspeţilor pe care Hung îi va avea la Louis XIII, viitorul său hotel de lux din Macau. Factura totală a comenzii este de 20 de milioane de dolari, iar miliardarul din Asia a anunţat că între cele 30 de maşini se vor număra şi cele mai scumpe exemplare Rolls-Royce Phantom construite vreodată. Cele două maşini speciale vor ieşi în evidenţă prin elemente din aur la interior şi exterior şi printr-un habitaclu construit după cerinţele speciale ale lui Hung, acestea incluzând prezenţa unor ceasuri Graff, companie de lux specializată în producţia de diamante şi bijuterii.

"Macau devine rapid capitala luxului în lume şi suntem onoraţi să adăugăm la multele distincţii ale oraşului şi cea mai mare flotă Rolls-Royce comandată vreodată, implicit cele mai scumpe două exemplare Phantom create în istorie", spune Stephen Hung.

O comandă specială, chei pe măsură.

Cine este Stephen Hung?

În vârstă de 55 de ani, Stephen Hung este considerat una dintre cele mai mari personalităţi din business-ul asiatic.

Şcolit în California, la Universitatea Columbia, Hung este un nonconformist care şi-a clădit averea din investiţii în imobiliare şi bancare. Viitorul hotel Louis XIII, care se află în plină construcţie în zona de coastă a oraşului Macau, este unul dintre visurile de-o viaţă ale lui Hung, acesta urmând să devină cea mai scumpă astfel de construcţie din lume. O noapte într-una dintre camerele hotelului de 22 de etaje al lui Hung va costa 130.000 de dolari.

Hotelul Louis XIII va avea 22 de etaje şi o cameră va costa 130.000 de dolari pe noapte. Targetul: clienţii bogaţi împătimiţi ai cazinourilor.

via GTSpirit

Comentarii (9)

  • Made in China
    Probabil a pornit vanzand electronice de "firma" si curele din "piele" la taraba si uite unde a ajuns... luati exemplu bai baieti !
    21 2
  • Intr-adevar, esentiale informatiile din aceasta stire...
    6 4
  • Andrei
    Stephen Hung e hongkonghez , nu chinez . Iar Hong Kong poate rivaliza si cu tarile din vestul Europei , nu mai vorbiti prostii .
    6 2
  • ce ma ? 130.000 de dolari o noapte la hotel ? :)) pe bune ?
    7 1
  • cand cel mai probabil o sa dormi ca la un hotel de 5*
    3 2
  • Hong Kong a fost si este si va fi teritoriu chinezesc.A fost sub administratie engleza,bla,bla,bla....Nu spun mai multe. Interesant este unde a absolvit facultatea.Statele unite ale americii si nu ale chinei.Cam ciudata alegerea.Se putea orienta spre mult mai fiabillul Lexus.Iar el a ales un bmw deghizat? S-au tampit si chinezii astia.
    2 2
  • Micul dejun e inclus in pretul cazarii? :)
    6 1
  • @LR

    nu, iti iei masa din papornita proprie

    am inteles ca, totusi, sarea e la liber dar intrarea la b.u.d.a e 1.000Eu incluzand 2 bucati de hartie
    5 1
  • vianu, mie nu-mi trebuie cele 2 bucati de hartie; ma descurc si cu biletul de tramvai :))))
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru