Mini completează gama de accesorii ale noii generaţii: husă cu ochelari, stickere colorate şi elemente de tuning

de Mircea Meșter
Vineri, 14.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mini lansează la show-ul de tuning de la Essen o gamă extinsă de elemente de personalizare pentru noua generaţie a modelului de bază al mărcii. Aceasta include atât accesorii suplimentare, cât şi stickere şi capace în culori şi texturi nebune.

Deşi modelele pe care le comercializează MINI sunt cunoscute pentru posibilităţile lor multiple de personalizare, designerii constructorului britanic continuă să îmbunătăţească oferta de elemente care au rolul de a transforma maşinile clienţilor Mini în adevărate opere de artă pe roţi. Iar la show-ul de tuning de la Essen, care va debuta la finalul lunii noiembrie, specialiştii diviziei John Cooper Works (JCW) vor expune o gamă largă de accesorii şi elemente estetice care completează oferta de personalizare a modelului britanic.

Unele dintre accesoriile pe care le puteţi admira în fotografii fac parte dintr-o linie nouă numită John Cooper Works Pro, în timp ce altele se încadrează în gama John Cooper Works Tuning. Dacă JCW Pro conţine în principiu elemente adiţionale de tip aerodinamic şi estetic, gama JCW Tuning este dedicată elementelor care cresc performanţele maşinii.

Pe lângă acestea, linia de design Vivid Green aduce în gama Mini o serie de elemente care ţin mai degrabă de factorul fun al mărcii Mini: stickere grafice, covoraşe şi praguri colorate, capace inedite pentru oglinzi şi chiar o husă de protecţie desenată în acelaşi stil nonconformist al mărcii Mini.

via Mini

Comentarii (1)

  • husa era cool daca era asociata(cumva)si cu Spike(catelul din campania de marketing)
    Ma intreb oare cat costa scaunelul multicolor pt. bebe......
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru