Mitsubishi anunţă un design nou cu trei concepte pregătite pentru Salonul de la Tokyo

de Bogdan Mirică
Marti, 08.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mitsubishi a dezvăluit astăzi intenţiile sale de a lansa trei concepte noi cu ocazia Salonului Auto de la Tokyo. Conceptele anunţă o nouă filosofie de design şi tehnologii de conectare a telefoanelor mobile.

Mitsubishi va profita din plin de ediţia cu numărul 43 a Salonului Auto de la Tokyo, programată să îşi deschidă porţile luna viitoare. Constructorul japonez va expune trei concepte responsabile cu oglindirea viitoarei filosofii de design a grupului. Totodată, conceptele vor servi şi drept cobai pentru cele mai noi tehnologii de conectare şi siguranţă, reunite sub titulatura @earth philosophy.

GC-PHEV Concept

Primul pe lista lansărilor este conceptul GC-PHEV. Deşi nu are un nume uşor de reţinut, prototipul îşi propune să anticipeze un viitor SUV de mari dimensiuni, propulsat de un ansamblu hibrid. Acesta presupune un motor pe benzină, de capacitate generoasă, şi unul electric care să asigure şi tracţiunea integrală.

Tracţiune integrală care se va numi Super All-Wheel Control (S-AWC) şi care promite o adevărată revoluţie în segment. Nu vor lipsi nici tehnologiile de conectare pentru telefoanele mobile inteligente.

XR-PHEV Concept

Urmareste Automarket
Următorul concept pe lista lansărilor se numeşte XR-PHEV sau mai simplu Cross Runner.
El anticipează un viitor SUV-compact, cel mai probabil un înlocuitor pentru actualul ASX. Şi acesta va beneficia de un sistem hibrid PHEV, ascuns sub o caroserie cu linii de coupe.

Active Runabout Concept

Ultima premieră din trio-ul japonez se va numi Concept AR sau Active Runabout. El anticipează un vehicul compact, cu mai multe întrebuinţări, capabil să promită mobilitatea şi practicalitatea unui SUV alături de spaţiul interior pe care îl regăseşti de obicei la bordul unui monovolum.

Speculând pe marginea caracteristicilor enunţate de japonez, am putea vorbi de un rival pentru actualul Peugeot 3008. Un rival care promite şi un motor cu injecţie directă, de nouă generaţie.

via Mitsubishi

Comentarii (1)

  • Au realizat si ei ce ,,frumos,, e noul Outlander....eu ama mai scris la lansare ca bate si o chinezarie la ....,,stil''
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru