Mitsubishi G4 - conceptul unui viitor sedan sub-compact debutează la Shanghai

de Bogdan Mirică
Marti, 16.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai, Mitsubishi va dezvăluit conceptul G4, menit să anticipeze lansarea unui viitor sedan de clasă mică cu structură din oţel ultra-rezistent.

Mitsubishi va folosi ediţia de anul acesta a Salonului Auto de la Shanghai pentru a dezvălui conceptul G4, anticipat deja de un teaser în urmă cu o lună. Noua creaţie japoneză anticipează un viitor sedan de clasă mică. Acesta va fi caracterizat de un preţ abordabil şi de trăsături specifice brandului japonez.

Designul împrumută noua filosofie Mitsubishi, adoptând o parte frontală cu linii agresive atât la nivelul grilei, cât şi la nivelul blocurilor optice. Designul încearcă să păstreze o fluiditate a proporţiilor şi să se apropie cât mai mult de aspectul unei versiuni finale.

Potrivit comunicatului oficial emis de Mitsubishi, noul G4 Concept vine cu o structură inovativă, botezată RISE, abrevierea de la Reinforced Impact Safety Evolution. Este vorba despre o structură de concepţie nouă, construită din oţel extrem de rezistent şi uşor. Reţeta ar urma să facă din viitorul model Mitsubishi cel mai uşor sedan din clasa sa.

Urmareste Automarket
Împreună cu un motor pe benzină de 1.2 litri MIVEC şi asistat de o transmisie CVT, sedanul va fi capabil să ofere şi cea mai bună valoare a emisiilor din segment.

via Mitsubishi

Comentarii (9)

  • Pare disproportionat rau.
    15 1
  • Fiesta sedan toata ziua ...
    1 10
  • Rio sedan+206 sedan (yuck)
    8 2
  • BaditzaEx
    RIP Mitsubishi !, Mitsubishi, adevaratul Mitsubishi, a insemnat ( Lancer Evo I-X, Eclipse, Pajero/Montero, 3000GT chiar si vechile Outlander, Colt si Grandis, Galant au fost modele reusite ) , acum in schimb acest 206 sedan, este total dezamagitor ( cu toate ca, acum cativa ani aveau cu totul altceva in proiect ), ar trebuie sa se ocupe de un facelift pt Lancer si sa aduca ceva imbunatatiri ( duzele pt spalarea parbrizului au ramas pe capota , incuietoarea portbagajului, integrata in emblema sau ascunsa intr-un fel mai evoluat ) de interior nu mai zic caci Mazda e departe, chiar daca noua filosofie de design a celor de la Mazda pare un pic copiata de la Mitsubishi.
    + nu inteleg de ce la noul Outlander , forma volanului ( pare inspirat dupa cel de la BMW ) cand putea mai degraba sa-l apropie de volanul de la Lancer Evo X ( care este de departe cel mai frumos volan )
    sp[eram ca Mitsubishi sa ramana la filosofia de design, aplicata pe Lancer si eventual sa se indrepte spre premium ( cum auzisem pe aici, acum ceva vreme )
    Pacat, pacat...
    8 0
  • BaditzaEx
    se pare, ca cei de la Mitsubishi s-au hotarat sa o ia pe acelasi drum ca obositii aia de Toyota...
    Subaru s-au dus si ei pe copca ( s-au nu prea mai au mult ), ce a mai ramas Honda si Nissan
    Mazda n-au prea impresionat cu exceptia RX8 sau RX7 iar pt MX5, inca nu audaptat motoarele + masinuta excelenta dar mai mult orientata catre publicului feminin
    6 5
  • @BaditzaEx, intr-adevar mai ca-ti vine sa pleci vazand hidosenia asta cu emblema Mitsubishi, zici ca este o chinezarie ordinara
    nici eu nu dau 2 bani pe Legsus si Tayoka, dar Mitsubishi, Mitsubishi ?! :-((
    Mitsubishi facea printre cele mai zdravene, interesante si sportive masini iar sandilaii care spuneau ca Lancer seamana si.... nu stiau de Charisma chiar si modelul Lancer Classic arata fff misto si era o optiune f buna ( stiu pt ca am vrut sa-l iau, veneau cu N optiuni printre care vopsea perlata, toate geamurile actionate electric, jenti de aliaj si... la doar 9800eur)
    3 0
  • someone
    de cand au desfiintat divizia RALLIART, mitsu au luat-o in jos . mare pacat
    5 0
  • iceguy
    Refulatilor !
    0 1
  • Sa tin minte sa mai intru pe site-ul asta cand vreau sa mai vad experti muritori de foame maturand pe jos cu megacompanii. S-a dus naibii Mitsubishi! Asa-i... o zic baietii...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru