Mitsubishi Outlander se pregăteşte de o nouă serie de îmbunătăţiri

de Bogdan Mirică
Vineri, 13.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mitsubishi se va folosi de ediţia de anul acesta a Salonului Auto de la New York, programat la începutul lui aprilie, pentru a dezvălui mai multe modificări pentru Outlander.

A treia generaţie Outlander, introdusă pentru prima dată în anul 2012, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, se pregăteşte pentru o nouă serie de modificări. Constructorul japonez a considerat că SUV-ul său are nevoie de o gură de aer proaspăt, pe care se pregăteşte să i-o ofere cu ocazia Salonului Auto de la New York, luna viitoare.

Versiunea îmbunătăţită a lui Outlander a fost deja anticipată de un teaser oficial. Imaginea nu trădează foarte mult din aspectul final al modelului 4x4, dar lasă să se întrevadă anumite linii de design frontale împrumutate de la conceptele XR-PHEV, GC-PHEV şi Outlander PHEV Concept-S.

SUV-ul va oferi noi culori de caroserie, noi tipuri de jante şi va avea parte de o nouă amprentă LED pentru rularea diurnă. În materie de schimbări mecanice, Mitsubishi a operat deja unele în urmă cu un an, când Outlander primea un facelift în adevăratul sens al cuvântului, implicit o suspensie nouă. Nu este însî exclus să vedem noutăţi şi la nivelul gamei de motorizări.

Faceliftul va fi aplicat şi versiunii hibride Outlander PHEV, prezentă pe piaţa din România şi testată şi de noi în cursul anului trecut.

AM TESTAT: Mitsubishi Outlander PHEV - Vânătoarea de prize

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru