Mitsubishi Pajero: noua generaţie se lansează în Europa în această vară

de Bogdan Mirică
Vineri, 29.05.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mitsubishi a anunţat oficial că noua generaţie a modelului Pajero va debuta oficial pe piaţa din europa în vara acestui an. Printre noutăţi se numără compatibilitatea Android Auto şi Apple CarPlay.

După o carieră extrem de lungă pe continentul european, actualul Mitsubishi Pajero va primi un înlocuitor. Schimbul de generaţie va avea loc în vara acestui an, după cum au anunţat chiar japonezii într-un comunicat oficial.

Informaţiile sunt însă destul de puţine, Mitsubishi preferând să vorbească doar despre pachetul tehnologic de care va beneficia noul Pajero. Acesta se va alinia la cerinţele societăţii moderne şi va oferi publicului un sistem multimedia cu suport Android Auto şi Apple CarPlay. Ambele sisteme vor fi complet compatibile doar cu telefoanele mobile care beneficiază de minim Apple iOS 8 şi Android 5.0 (Lollipop).

Exceptând aceste informaţii despre sistemul multimedia, Mitsubishi nu a făcut alte declaraţii despre noul Pajero.

Urmareste Automarket
SUV-ul este aşteptat să ofere un design colţuros, inspirat de conceptele ultimilor ani şi pe deplin înrudit cu noua generaţie L200, prezentată în martie, la Salonul Auto de la Geneva.
Tot de la Mitsubishi L200 va fi împrumutat şi motorul diesel de 2.4 litri, oferit în două versiuni de putere: una de 154 de cai putere şi 380 de Nm şi alta de 181 cai şi 430 de Nm. Indiferent de opţiune, ambele motorizări vor beneficia de transmisie manuală în standard şi de una automată, regăsită în lista de opţionale.

Mai multe informaţii despre noua generaţie Mitsubishi Pajero sunt aşteptate în următoarele săptămâni.

via wcf

Comentarii (6)

  • slabut
    L200 n-a fost niciodata un pick-up prea stralucit, insa de asta data vine din start cu un dezavantaj competitiv major: cuplu 380 - 430 Nm pentru un model proaspat ? Pai majoritatea concurentei e deja pe piata cu 450 -500 Nm
    21 16
  • @slabut
    ...crezi ca asta-i masina de curse sau de scartait cauciucurile pe asfalt in fata clubului?daca n-ai vazut-o ce poate pe zapada in conditii extreme mai bine lasa-ne cu cupluri caluti si alte baliverne...de beizadea..
    6 11
  • Azazel
    Eu nu inteleg de ce nimeni nu ofera si o interfata pentru Windows Phone. Toata lumea doar Android si Apple...
    @slabut, as spune ca tocmai comentariul tau e slabut. Alea sunt motoare "de scoala veche" si o utilitare in primul rand trebuie sa aiba si un motor robust. Ori in privinta motoarelor Mitsu mereu a facut treaba buna.
    14 16
  • In sfarsit M. vine cu motorizari mai mici pt ca au pierdut mult din cauza cilindreei prea mari. Puterile si cuplul sunt normale chiar si pt hevy duty avand in vedere la Land Cruiser desi are 3l puterea nu depaseste 200CP si nici 400Nm.
    8 5
  • wake up!
    @Azazel

    NU.

    O utilitara trebuie sa aiba un motor cat mai eficient, modern si sa aiba un cuplu generos, pentru ca se folosesc in sarcina. Asta-i un aspect important la o utilitara in 2015. Expresii precum "utilitare de scoala veche" nu valoreaza 2 bani daca nu vii cu ceva concret.
    12 3
  • slabut
    Corect ! E vorba de competitivitate aici, iar L200 nu-i deloc competititv.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru