Feedback

Nissan neagă reducerea producției cu 15% la nivel global: constructorul spune că informațiile apărute în presa japoneză sunt “incorecte”

Publicat Vineri, 19.04.2019
de Paul Cosma
Comenteaza 1
Nissan neagă reducerea producției cu 15% la nivel global: constructorul spune că informațiile apărute în presa japoneză sunt “incorecte” - Poza 1
Nissan a transmis că nu plănuiește reducerea producției globale cu 15% pentru anul 2019 și a negat informațiile apărute în presa japoneză, spunând că acestea sunt “incorecte”.

Publicația Nikkei a dezvăluit vineri că Nissan dorește să renunțe la strategia fostului șef Carlos Ghosn și, prin urmare, că vrea să reducă producția cu 15% la nivel global pentru anul curent. Măsura ar fi fost menită să compenseze vânzările mai slabe din piețe externe precum Statele Unite.

Potrivit presei japoneze, care a citat surse din cadrul companiei, Nissan ar fi urmărit o țintă de producție de 4.6 milioane de unități pentru anul fiscal 2019-2020.

Nissan a dezmințit rapid informațiile apărute în presa niponă, catalogându-le drept “incorecte”, și a spus că va trimite o "scrisoare de protest" către publicația menționată.

Analiștii internaționali estimează că Nissan va înregistra o scădere de circa 6% a vânzărilor în 2019, la un nivel de 5.3 milioane de unități. Pentru anul curent, constructorul se așteaptă ca profitul său operațional să se micșoreze cu aproximativ 22% și să atingă 4 miliarde de dolari.

Via Automotive News


Comentarii (1)

  • Harakiri
    Ce scrisoare de potest, mai bine să-i aresteze direct pe ziariști, că așa procedează procurorii de la Nissan. Sau poate procedeză așa doar cu cetățenii străini...
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru