Zvonuri

Miercuri, 17 Mai 2023 | General

Hyundai dezminte zvonurile: conceptul N Vision 74 nu va fi transformat în model de serie

Hyundai a dezmințit zvonurile recente care sugerau că acesta va lansa o versiune de serie a conceptului N Vision 74. Cu toate acestea, constructorul asiatic va prezenta, în acest an, un nou concept inspirat de Pony Coupe.
Vineri, 19 Aprilie 2019 | Industrie

Nissan neagă reducerea producției cu 15% la nivel global: constructorul spune că informațiile apărute în presa japoneză sunt “incorecte”

Nissan a transmis că nu plănuiește reducerea producției globale cu 15% pentru anul 2019 și a negat informațiile apărute în presa japoneză, spunând că acestea sunt “incorecte”.
Vineri, 25 Ianuarie 2019 | Industrie

Șeful Bugatti dezminte zvonurile din presă: “Nu vom construi niciun SUV”

Bugatti a negat zvonurile apărute în presă conform cărora urmează să lanseze un SUV. CEO-ul Stephan Winkelmann spune că un SUV nu ar respecta tradiția și brandul Bugatti.
Joi, 01 August 2013 | Industrie

Suzuki neagă discuţiile privind reluarea colaborării cu Volkswagen

Reprezentanţii Suzuki au negat zvonurile care anunţau reluarea discuţiilor cu Volkswagen în vederea restabilirii unui parteneriat.
Vineri, 10 Iunie 2011 | Industrie

Şeful Opel infirmă zvonurile de vânzare a mărcii

Şeful mărcii Opel şi surse din cadrul guvernului german au infirmat zvonurile din presa germană care sugerau vânzarea mărcii din Ruesselsheim.
Sambata, 21 Noiembrie 2009 | Autoipoteze

Ferrari pregateste un 599 GTO de 700 CP

Ferrari ar putea construi o varianta supersport a modelului 599 GTB Fiorano. Acesta va fi botezat 599 GTO si va reprezenta un omagiu adus lui 250 GTO.

Tag-uri similare

Ferrari, supercar, Salonul Auto de la Geneva, Ferrari 599 GTO, Ferrari 599 GTB Fiorano, zvonuri
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru