Hyundai dezminte zvonurile: conceptul N Vision 74 nu va fi transformat în model de serie

de Tiberiu Safta
Miercuri, 17.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a dezmințit zvonurile recente care sugerau că acesta va lansa o versiune de serie a conceptului N Vision 74. Cu toate acestea, constructorul asiatic va prezenta, în acest an, un nou concept inspirat de Pony Coupe.

În urmă cu o săptămână, o publicație din Coreea de Sud a speculat că Hyundai s-ar fi pregătit să lanseze un coupe electric nou, bazat pe conceptul N Vision 74, prezentat anul trecut. Potrivit publicației, constructorul sud-coreean ar fi stabilit și data lansării presupusului model, inspirat de conceptul Pony Coupe din 1974.

Acum, însă, Hyundai dezminte toate aceste zvonuri și spune că nu va exista o versiune de serie a lui N Vision 74. De asemenea, producătorul asiatic a infirmat și presupusul eveniment de lansare, care ar fi trebuit să aibă loc în 27 mai, așa cum precizase publicația care a alimentat aceste zvonuri.

Cu toate acestea, Hyundai menționează faptul că va prezenta un nou concept inspirat puternic de vechiul Pony Coupe, primul prototip din istoria mărcii. Încă de anul trecut au apărut informații care sugerau că Hyundai va readuce la viață acest prototip cu ajutorul companiei de design GFG Style, fondată de către Giorgetto Giugiaro și de fiul său, Fabrizio.

Deocamdată, Hyundai nu a stabilit data dezvăluirii noului concept.

via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru