Șeful Bugatti dezminte zvonurile din presă: “Nu vom construi niciun SUV”

de Paul Cosma
Vineri, 25.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bugatti a negat zvonurile apărute în presă conform cărora urmează să lanseze un SUV. CEO-ul Stephan Winkelmann spune că un SUV nu ar respecta tradiția și brandul Bugatti.

Șeful Bugatti a transmis în 2018 că echipa sa lucrează “la mai multe proiecte”, astfel că ne putem aștepta la noi modele în gamă alături de Chiron.

Întrucât a lăsat loc de interpretări, în presa internațională au apărut diverse informații și zvonuri cu privire la un posibil viitor SUV Bugatti.

CEO-ul Stephan Winkelmann a dezmințit toate aceste zvonuri, spunând că Bugatti nu va construi niciun SUV.

“Nu va exista niciun SUV de la Bugatti,” a transmis Winkelmann, subliniind că un astfel de model nu ar respecta tradiția și brandul Bugatti.

Bugatti sărbătorește 110 ani de existență și pregătește câteva surprize, printre care și “prezentarea unor noi modele”, însă fără ca șefii companiei să ofere alte detalii.

Via Autocar

Comentarii (8)

  • 2024: ,,Bugati va prezenta la Salonul auto de la... noul sau SUV'
    P.S.: A se vedea cazul Ferarri: ”Detest să aud cuvântul SUV în aceeaşi propoziţie cu Ferrari. Cele două nu se potrivesc”, spune Louis Camilleri, CEO Ferrari. El a spus că a fost sceptic când i s-a prezentat ideea, dar apoi după ce a văzut cum va arăta maşina, a devenit un entuziast al proiectului, scrie automotivenews.com, citat de Hotnews.
    PPS: In opinia mea, pozitia Bugatti e corecta, ramane de vazut daca o vor pastra pe termen lung
    16 2
  • Corocsenie Adrian
    Ha ha ha. Asa a spus si de Porsche si a facut un suv pana la urma. Asa au spus si cu Bentley ca nu vor face si au scos Bentayga. Asa au spus si cei de la Rolls Royce ca nu vor face niciodata. Si au scos Cullinan. Asa a spus si Lamborghini si au scos Urus. Ferrari deja la confirmat. VAG deja si-a incalcat cuvantul dat cu Porsche, Lamborghini si Bentley. De ce i-as crede ca nu ar incalca promisiunea si la Bugatti ?
    15 2
  • @Robotzelu - eu zic ca in 2021 cel tarziu avem un concept. practic au confirmat ca vor face un SUV :))
    5 3
  • Oh, Doamne!

    N-as fi suportat gandul unui SUV de la Bugatti.

    Acum sunt mai linistit...zau!
    6 4
  • Chiar ma gandeam aseara sa mai astept un pic si sa-mi iau direct un SUV Bentley.

    Lasand gluma la o parte, trebuie sa fiu de acord cu ceilalti colegi, e o chestiune de timp pana scot si astia un SUV. Industria auto a ajuns prea cocalarizata multumita doritorilor de kitch care cumpara orice mizerie, atata timp cat le aduce atentia mult dorita.
    8 3
  • SUV Bentley*, nu Bugatti. Am si eu momentele mele neinspirate...
    0 3
  • inexorabil
    Din partea mea, toate firmele “de nișă” europene pot zămisli ce SUV-uri vor ele; nu a trecut o oră de când cotisem după o clădire pe stradă și…ȋn fața mea trona o splendoare de…Lincoln Mark LT. Ȋnmatriculată ȋn Bulgaria, dar nu mai conta.

    Viața nu uită să ne amintească deseori de simțul său (bizar) al umorului. Astfel, ori de câte ori mă “ȋntâlnesc” (fără voia mea, ca să nu-mi fac sânge rău) cu aceste obiecte care ȋmi zădărnicesc vocabularul, invariabil “văd” scris pe ele același mesaj “liniștitor" : “Born in the wrong place/country”.
    7 3
  • mircea badea
    adi copilu minune&friends disapproves
    7 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru