Nissan Versa Note - propunerea japoneză pentru segmentul B debutează la Detroit

de Bogdan Mirică
Marti, 15.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan a introdus în cadrul Salonului Auto de la Detroit noul Versa Note, un rival declarat pentru Ford Fiesta şi Chevrolet Aveo pe piaţa americană.

Nissan îşi extinde ofensiva sa în segmentul B cu un nou reprezentant, introdus la Salonul Auto de la Detroit. Este vorba despre Versa Note, un reprezentant al clasei sub-compacte americane şi un noul rival pentru Ford Fiesta şi Chevrolet Aveo.

Modelul se alătură celorlalte propuneri de segment B ale constructorului japonez: Nissan Micra şi Juke.

Hatchback-ul vine cu un look asemănător unui MPV de segment B, deşi îşi propune să se bată cu rivali care mizează pe un look dinamic. După debutul nord-american, modelul este aşteptat şi în America de Sud, cu şanse mari de a ajunge chiar şi în Europa.

Propulsia hatchback-ului este asigurată în SUA de o unitate aspirată de 1.6 litri, cu o putere de 110 cai putere la 6000 de rotaţii. Motorul este asociat unei transmisii manuale cu cinci rapoarte, în echiparea standard, sau unei cutii CVT Xtronic de ultimă generaţie, opţional.

Lista dotărilor tehnologice include deja cunoscutul sistem de camere video pentru parcare (Around View Monitor) şi sistemul multimedia al constructorul japonez, proiectat pe un ecran color şi tactil cu dimensiunea de 5.8 inch.

Nissan Versa Note va ajunge pe piaţa din SUA în vara acestui an.

Comentarii (6)

  • Absolut superb! E foarte apropiat de Concept Car-ul prezentat acum ceva vreme...
    33 9
  • Acest reno obosit, cu tamburi pe spate, va fi un nou esec marca nissan in trendul actual al marcilor japoneze de a oferi pe tava VAG suprematia mondiala.
    10 28
  • antonny
    @mbz......Romanul daca nu are un V6 de oras nu se simte bine ....neamtul cumpara nissan note la greu ....
    20 5
  • Mda. Absolut degradante unele comentarii...

    Ontopic:
    Masina e foarte frumoasa si banuiesc si foarte fiabila ca modelul anterior.
    21 3
  • aduce cu honda jazz sau vad doar eu asta?
    3 10
  • "Aduce" a Jazz doar prin prisma faptului ca sunt pe acelasi segment, cel al mini-MPV-urilor. In rest cum aduce a Honda Jazz, pt ca nu pricep?!
    9 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru