Noul Audi A8 a debutat camuflat la Los Angeles: modelul a fost prezent la premiera filmului Spider-Man: Homecoming

de Daniel Popescu
Joi, 29.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un exemplar camuflat al noii generații Audi A8 a făcut parte din scenariul premierei mondiale a noului film Spider-Man: Homecoming, înainte de lansarea oficială programată pentru 11 iulie.

Noua generație Audi A8 va fi prezentată oficial în cadrul unui eveniment special care va avea loc în 11 iulie la Barcelona, însă constructorul german a anunțat anterior că modelul va putea fi admirat înainte în cadrul noului film Spider-Man: Homecoming.

De altfel, un exemplar camuflat a participat miercuri seara la premiera mondială a noului film, care a avut loc la Los Angeles, iar șoferul limuzinei a fost chiar actorul Tom Holland, cel care îl interpretează pe personajul principal al filmului. Acesta a urcat pe capotă și a făcut câteva selfie-uri cu mulțimea prezentă la lansare, ca parte a spectacolului pus în scenă de organizatorii evenimentului.

Inginerii Audi au dezvoltat un tip nou de camuflaj care să imite o pânză de paianjan, în special pe uși și în zona logo-ului.

În film, noul model va apărea în versiunea cu ampatament mărit, însă nu va fi dezvăluit integral, ci în special din față și din lateral. În plus, există o scenă în care Audi promovează sistemul de condus autonom prin trafic, iar șoferul își va lua mâinile de pe volan. Astfel, cei curioși să descopere designul noului Audi A8 înainte de lansarea oficială, întrucât premiera în România este programată pentru 7 iulie, cu 4 zile înainte de evenimentul de la Barcelona.

Via Audi

Comentarii (2)

  • Bai frate ,totul in ziua de azi se bazeaza pe imagine ,senzatie ,steroizi...ma rog orice care sa socheze...de fapt exact ca pitipoancele astea zugravite, pictate,tunate, siliconate...asa...ca atunci cand le vezi sa zici uauuuu!cand de fapt dupa ce dai jos ambalajul nu e nimic de fapt...aceeasi gaura cu o alta configuratie (in jur) bombastizata...cam astea-s si masinile de azi!
    15 3
  • burebista
    Grila aia bombata arata destul de ''chici'' parca-i semineu.
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru