Noul McLaren GT se lansează în 15 mai: britanicii publică un teaser video cu noul model

de Daniel Popescu
Marti, 07.05.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a publicat un teaser video care anticipează prezentarea oficială a noului model McLaren GT. Evenimentul de lansare a fost programat pentru 15 mai.

McLaren a publicat la începutul săptămânii trecute câteva imagini sub camuflaj cu un nou model Grand Tourer despre care afirma că îl va lansa în cursul lunii mai.

Constructorul britanic a revenit acum cu un teaser video care scoate în evidență câteva dintre liniile de design ale noului model, ocazie cu care a fost anunțat și numele modelului: McLaren GT.

În plus, McLaren anunță într-un scurt comunicat de presă că prezentarea oficială a noului model va avea loc miercuri, 15 mai.

"Reguli vechi. Se spune că nu poți combina confortul cu senzațiile oferite de o mașină de performanță foarte ușoară. Dar în curând va fi dezvăluit noul McLaren GT, iar regulile vechi vor deveni istorie", precizează McLaren.

Noul model a trecut deja prin mai multe etape de testare în condiții extreme și se pregătește să intre în linie dreaptă către versiunea de producție. Oficialii mărcii au precizat anterior că McLaren GT va beneficia de un propulsor V8 biturbo cu “performanțe nemaintâlnite” în segmentul său.

În plus, noul Grand Tourer va avea “același ADN” precum hypercar-ul McLaren Speedtail, al cărui sistem de propulsie hibrid promite până la 1.050 de cai putere.

Via McLaren

Comentarii (1)

  • Trăim vremuri în care McLaren are mai multe modele pe piața decât Alfa Romeo :)))
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru