Noul Mercedes-Benz C-Klasse va fi dezvăluit în 16 decembrie

de Bogdan Mirică
Luni, 02.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul Mercedes-Benz C-Klasse este programat să îşi facă apariţia publică în ianuarie, la Salonul de la Detroit. Până atunci însă, primele imagini şi informaţii ar putea fi disponibile în 16 decembrie.

Noul Mercedes-Benz C-Klasse este una dintre cele mai aşteptate premiere la începutul lui 2014. Programat să fie dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la Detroit, în ianuarie, noul C-Klasse ar putea să se prezinte ceva mai devreme.

Potrivit publicaţiilor germane de specialitate, modelul de segment mediu este aşteptat să îşi facă apariţia, oficial, în data de 16 decembrie. Va fi doar un debut online, prima apariţie publică fiind rezervată tot Salonului de la Detroit.

Data de 16 decembrie va coincide şi cu lansarea comenzilor pentru viitoarea maşină, pe cele mai importante pieţe europene. Noul C-Klasse va împrumuta mult din liniile vârfului de gamă S-Klasse, implicit aspectul posteriorului, cu blocurile optice de tip LED. Pentru caroserie vor fi disponibile culori ca diamond silver, brilliant blue, palladium silver şi polar white.

Esential 170 de cai putere va oferi noul C-Klasse în versiunea diesel C220 CDI.
Odată cu noua generaţie, Mercedes va înlocui şi nivelul de echipare Elegance cu unul botezat Line Exclusive, care, asemeni fratelui mai mare S-Klasse, va oferi un nivel înalt de siguranţă şi mai multe sisteme de asistare ale şoferului. Tot pe lista de dotări se vor număra şi suspensia Airmatic, accesul fără cheie, o grilă a radiatorului activă (Airpanel) şi un sistem audio profesional.

Gama de motorizări va include un diesel BlueTec de 170 de cai putere, instalat pe versiunea C220 CDI, dar şi alte două unităţi pe benzină, una de 156 de cai şi alta de 184, disponibile pentru C180, respectiv C200.

Comentarii (8)

  • hahaham
    Un esec total la clasa medie.....Si mercedes s-a dus. Pacat !
    5 31
  • @hahaham
    pai nici nu l-ai vazut si ai si tras concluzia ca e un esec? hahaham :))

    nicio problema, nu e pentru tine! :)
    pana acum mie unuia mi-a placut ce am vazut (de exemplu imaginile cu interiorul), cred ca o sa fie chiar reusit
    23 3
  • @hahaham
    pai nici nu l-ai vazut si ai si tras concluzia ca e un esec? hahaham :))

    nicio problema, nu e pentru tine! :)
    pana acum mie unuia mi-a placut ce am vazut (de exemplu imaginile cu interiorul), cred ca o sa fie chiar reusit
    5 6
  • hahaham
    Exact, tu esti de emnie roma, ceea ce ne diferentiaza gusturile. Tu ai gusturi de manelist, eu de om normal.
    2 24
  • pare interesant..o clasa A mai mare. Nu ma pot obisnui cu noile tablete lipite cu nuca de bord...
    Grilele de ventilatie centrale sunt plasate ff jos, vara va fi o adevarata provocare sa te ascunzi de AC-ul ce-ti va bate direct in "face".
    Tunelul central pare foarte masiv, oare ramane ceva loc pentru picioruse?
    4 5
  • @haham un om normal, asa cum tu pretinzi ca esti, asteapta mai intai sa vada si sa conduca masina inainte sa sara la concluzii si stie sa respecte parerea altora fara sa ii jigneasca, deci clar nu esti un om normal...
    7 1
  • @hahaham
    ai dreptate, plus ca din poze nu pare nici fiabila
    10 0
  • Daca esti destept, poti controla temperatura si dezactiva aerul conditionat DIN BORD, mai mult poti directiona aerul rotind butonasele alea din mijlocul gurilor de ventilatie.
    Si este adevarat, C-Klasse este mai lat decat un Logan, deci bordul este mai lat...
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru