OFICIAL: Primele fotografii cu Chevrolet Cruze WTCC

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 14.10.2008
Chevrolet a prezentat modelul cu care va concura in sezonul 2009 al WTCC, Cruze.

Compania Chevrolet Europe a dezvaluit astazi primele indicii despre modelul care va reprezenta marca la editia din 2009 a WTCC.

Noul model Chevrolet Cruze, a carui premiera a avut loc recent in cadrul Salonului Auto de la Paris, va fi cel care va continua istoria prezentei marcii Chevrolet la WTCC, campionat la care aceasta a castigat pana in prezent douasprezece curse.

Testele pentru noua masina de curse, cea care va introduce noua linie de design a autovehiculelor Chevrolet in Europa, au inceput deja, se desfasoara conform programului si vor continua pe intreg parcursul sezonului curent si al iernii viitoare.

Prima activitate competitionala la care va participa modelul Cruze va avea loc in Brazilia, in cadrul rundei de deschidere a editiei din 2009 a WTCC din Curitiba. În 2009, WTCC va vizita din nou douasprezece piste din America Centrala si de Sud, Africa, Europa si Orientul Indepartat. 

„Chevrolet are sporturile cu motor adanc intiparite in ADN. Cu noul automobil Cruze World, compania Chevrolet duce mai departe lunga sa traditie de invingatoare atat pe pista de curse, cat si in afara ei.

In ultimele patru sezoane", a declarat Wayne Bannon.

„Noul Cruze va reprezenta urmatoarea piatra de hotar in istoria participarii companiei Chevrolet Europe la sporturile cu motor. Pana in prezent, am atins pas cu pas toate obiectivele pe care ni le-am propus in anul 2005: sa reprezentam o provocare pentru concurenta, sa acumulam puncte, sa dovedim ca putem invinge si apoi sa devenim lideri obisnuiti in fata unor competitori cu vechime in motorsport", a declarat Eric Neve.

Comentarii (5)

  • ...
    aduce e bmw ... de fapt e si mai frumoasa ... sa vedem cum se comporta in curse :)
    1 0
  • biofreack
    HHMMM
    astia de la GM ar trebui sa stea linistiti ca nu prea au bani sa treaca strada in plus sunt niste dezastre tehnologice
    0 1
  • Da de unde stii tu ca sunt niste dezastre tehnologice sau zici si tu asa....
    1 0
  • toti taranii isi dau cu parerea mai bine taceti decit sa vb. prostii
    1 0
  • bio-.....
    pai ...freack-a nitel creierul...poate curge totusi ceva...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru