Opel pregătește un concept care va arăta elemente de design ale viitoarelor modele: prima imagine a apărut pe internet

de Daniel Popescu, Foto: Dreamstime.com
Miercuri, 13.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel a dezvăluit în cadrul unei prezentări interne prima imagine a unui concept care va evidenția principalele linii de design ale viitoarelor modele. Fotografia a ajuns în cele din urmă și pe internet.

Opel traversează o perioadă de schimbări ca urmare a faptului că face parte din Grupul PSA Peugeot-Citroen. În acest scop, oficialii mărcii au susținut o prezentare internă în cadrul companiei, iar o serie de imagini au ajuns și pe internet.

Printre noutățile pregătite de constructorul german se numără și un concept, potrivit unei imagini surprinse în timpul prezentării. Conceptul apare sub camuflaj și este fotografia frontal, astfel că segmentul din care face parte este dificil de intuit, însă în mod cert nu este vorba despre un SUV.

Prin camuflaj se observă forma blocurilor optice și sigla Opel iluminată, element care sugerează că ar putea fi vorba despre un concept electric. Pentru moment nu există alte informații despre noul concept, însă acesta ar putea fi prezentat în curând și ar putea sugera elemente de design care vor fi implementate pe modele viitoare ale constructorului.

Informațiile vin la numai o zi după ce Opel a anunțat că versiunea electrică a subcompactei Corsa se va numi eCorsa, urmând să fie lansată oficial în 2020. De asemenea, Opel va înlocui OnStar cu serviciul Connect folosit de Peugeot-Citroen, iar sistemul de infotainment va primi o serie de îmbunătățiri.

Via Caradisiac

Comentarii (1)

  • Antoniu
    Darth Vader?
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru