Poliția italiană mai primește un Lamborghini Huracan: 610 cai putere și un portbagaj refrigerat pentru transport de organe

de Bogdan Mirică
Duminica, 02.04.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini a oferit poliției italiene un al doilea Huracan, după ce mai donase unul în 2015. Noul supercar va ajunge la Bologna și va putea chiar să deservească urgențe medicale.

Lamborghini și poliția italiană au un parteneriat care datează de ani buni. Prin urmare, nu miră pe nimeni că producătorul de supercaruri a decis să doneze un al doilea exemplar Lamborghini Huracan poliției italiene. Asta după ce a oferit unul în 2015 forțelor de ordine din Roma. Iar cu mult înainte de asta, adică în 2008, a dăruit un Murcielago aceleiași instituții.

Oamenii legii din Bologna vor folosi noul Huracan pentru intervenții pe autostradă, dar și pentru transportul de organe, în situații medicale critice. Pentru a se putea achita de îndatoriri, Huracan a fost modificat și beneficiază acum de o tabletă separată, de un set de lumini montate pe plafon și de o cameră video pentru supraveghere.

Esential 610 cai putere oferă Lamborghini Huracan.
Pentru urgențele medicale, portbagajul amplasat în partea din față beneficiază de o zonă răcită, necesară transportului de organe sau de sânge.
De la bord nu lipsește nici defibrilatorul, capabil să salveze vieți în situații critice.

La toate acestea se adaugă culorile tradiționale ale poliției și culorile Italiei în partea laterală. Până și anvelopele Pirelli P Zero au flancurile colorate în albastrul poliției. Resursele rămân însă neschimbate: același motor V10 de 5.2 litri, capabil să dezvolte 610 cei putere.

Comentarii (1)

  • marius
    ba,ma gandeam al dracu sa nu le dea, toyota yanis zicu ,
    0 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru