Prima schiță cu interiorul noului Skoda Vision iV: conceptul electric va fi prezentat în 5 martie

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 20.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a publicat prima schiță cu interiorul viitorului concept electric Vision iV. Prototipul are la bază platforma MEB a grupului Volkswagen și va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Skoda va expune noul concept electric Vision iV în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care își deschide porțile în 5 martie. Constructorul din Mlada Boleslav a publicat deja trei schițe cu exteriorul noului prototip, iar acum avem ocazia să facem cunoștință și cu detaliile de interior pregătite de cehi.

Viitorul Skoda Vision iV promite spațiu interior suficient pentru toți pasagerii. Tunelul median dispare, iar în locul acestuia, cehii au integrat o serie de spații de depozitare. Ecranul sistemului de infotainment este poziționat în zona superioară a planșei de bord, iar conform cehilor, tehnologia suportă două telefoane mobile conectate în același timp. Instrumentarul de bord este digital, în timp ce volanul are un design nou.

Skoda Vision iV este primul concept dezvoltat de cehi având la bază arhitectura MEB a grupului Volkswagen, platformă pregătită special pentru noua gamă de electrice.

Noul Vision iV este descris drept un "crossover coupe cu patru portiere" și va fi echipat cu jante de 22 de inch și cu camere video în locul oglinzilor laterale tradiționale.

Pentru moment, Skoda nu detaliază sistemul electric de propulsie pregătit pentru noul Vision iV.

Anul acesta, Skoda va introduce pe piață primele modele electrificate. Pentru început, fanii constructorului din Mlada Boleslav vor face cunoștință cu Superb PHEV (plug-in hybrid) și cu versiunea 100% electrică a lui Citigo.

Comentarii (1)

  • sa faci campanie de marketing si teasere la un concept...asta e maximul ridicolului, chintesenta penibilului.

    apoi lanseaza modelul de serie, un LAME tipic Skoda
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru