Vision iv

Marti, 05 Martie 2019 | GENEVA 2019

Skoda Vision iV: conceptul de 306 cai putere și autonomie de 500 de kilometri anticipează lansarea unui SUV coupe electric

Skoda Vision iV este un concept electric cu două motoare care generează în total 306 cai putere și cu o baterie cu autonomie de 500 de kilometri care anticipează lansarea unui SUV coupe electric de serie.
Joi, 28 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Premierele Skoda de la Geneva: SUV-ul Kamiq împarte scena cu noul concept Vision iV, dar și cu bicicleta electrică Klement

Skoda Kamiq, conceptul Vision iV și prototipul bicicletei electrice Klement sunt câteva dintre premierele pregătite de constructorul ceh pentru Salonul Auto de la Geneva.
Miercuri, 20 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Prima schiță cu interiorul noului Skoda Vision iV: conceptul electric va fi prezentat în 5 martie

Skoda a publicat prima schiță cu interiorul viitorului concept electric Vision iV. Prototipul are la bază platforma MEB a grupului Volkswagen și va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Marti, 12 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Skoda lansează un nou concept electric: Vision iV debutează la Geneva

Skoda a publicat o serie de schițe cu viitorul concept electric Vision iV. Prototipul constructorului din Mlada Boleslav va avea la bază arhitectura MEB a grupului Volkswagen și va fi prezentat la Geneva.

Tag-uri similare

Skoda, geneva 2019, concept Skoda, skoda vision iv, vision iv, skoda vision iv concept, vision iv concept
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru