Prima schiță oficială cu Skoda Fabia facelift: noul model va debuta în luna martie

de Cornel Șocariciu
Joi, 18.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda Fabia facelift va ajunge în luminile reflectoarelor cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Prima schiță oficială a fost deja publicată.

În 2017, Skoda a vândut 206.500 de exemplare Fabia, cu 2.1% mai mult față de 2016. Modelul de clasă mică s-a aflat pe locul trei în topul celor mai populare modele din gama Skoda, iar în 2018 fanii se vor bucura de o versiune cu facelift.

Skoda Fabia facelift va fi expusă în premieră internațională cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, eveniment programat să-și deschidă porțile la începutul lunii martie. Pentru moment, oficialii Skoda vin și cu o schiță, dar și cu câteva informații.

Skoda Fabia facelift va primi blocuri optice revizuite și stopuri cu LED. De asemenea, cehii spun că modelul de clasă mică o să beneficieze și de soluțiile Simply Clever, însă reprezentanții constructorului nu oferă detalii despre acest pachet.

Gama de motorizări va fi preluată de pe versiunea curentă, dar este posibil ca varianta cu facelift să primească unitatea de 1.5 litri TSI de 150 de cai putere.

Comentarii (2)

  • Sandero (sigla Renault+Dacia+Stepway) a vândut 0,5mil in 2017, este normal sa îmbunătățească designul Fabiei.
    11 3
  • Hă-hă, ce-mi plac glumele mele...adică ale lor-designerilor, cu jante aparent de 22 *lipite* p-o citadină anodină.

    Serios acum, Fabia rămîne o propunere onestă în segmentul ei, nu prea mare dar încăpătoare, deși nu foarte atractivă ca stil - care nu știu cît va cîștiga de pe urma retușurilor ăstora.
    19 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru