Primele teasere cu Mercedes-AMG A35: grila și blocurile optice, parțial dezvăluite

de Daniel Popescu
Sambata, 15.09.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-AMG 35 a primit două teasere înainte de lansarea oficială din luna octombrie, iar acestea scot în evidență o parte din grilă și blocurile optice.

Mercedes va extinde gama de modele de performanță derivate din noua generație Clasa A prin lansarea lui Mercedes-AMG A35, care va deveni cu această ocazie și cel mai accesibil AMG din istorie.

Știm deja că noul model va fi prezentat la începutul lunii octombrie cu ocazia Salonului Auto de la Paris, iar constructorul german a publicat acum două teasere.

Așa cum se întâmplă de obicei, imaginile nu dezvăluie prea multe detalii despre A35, însă putem observa că blocurile optice sunt preluate fără modificări de la Clasa A, în timp ce logo-ul AMG este vizibil proeminent pe grilă.

Mercedes a confirmat anterior că noul A35 va avea un sistem de propulsie de "circa 300 de cai putere", sensibil mai puternic decât unitatea de benzină de 2.0 litri și 224 de cai putere disponibilă pe cea mai potentă versiune a lui Clasa A. De asemenea, ne așteptăm ca A35 să aibă o caroserie mai agresivă decât clasacul Clasa A, în timp ce trenul de rulare va beneficia de setări ceva mai rigide.

Cei care vor performanțe de top vor putea opta ulterior pentru varianta AMG A45.

Aceasta va miza tot pe un motor pe benzină de 2.0 litri, dar promite peste 400 de cai putere. "Dezvoltăm un motor complet nou de 2.0 litri care va produce peste 400 cai putere", a declarat Tobias Moers, CEO-ul AMG.

Potrivit unor informații neoficiale, Mercedes-AMG A35 va putea fi comandat începând cu luna octombrie, în timp ce livrările vor începe în cursul lunii decembrie.

Via Motor1

Comentarii (1)

  • SIMPLE MINDS
    Asadar versiunea soft-core AMG de doi litri si aceeasi *banali* patru cilindri este similara puterii celei mai noi creatii a casei bavareze anuntata cu surle si trambite ca fiind *cel mai puternic propulsor de doi litri din istoria companiei*. Argumente dinspre Munchen pot veni multe ,dar oare toate o sa fie acoperite si de argumente concludente ? Sa speram, ca -i gratis doar,ca lucrurile sa stea intocmai cum am precizat.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru