Primul Ferrari F12 Berlinetta livrat în SUA va fi licitat pentru victimele Uraganului Sandy

de Bogdan Mirică
Vineri, 09.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari va scoate la licitaţie primul exemplar F12 Berlinetta livrat pe piaţa din SUA. Banii obţinuţi vor fi donaţi Crucii Roşii Americane pentru a ajuta victimele

Ferrari se pregăteşte să vândă noul F12 Berlinetta şi în Statele Unite, cea mai mare piaţă pentru constructorului italian. Debutul va fi un moment important şi extrem de aşteptat de fanii mărcii, iar Căluţul Cabrat are de gând să profite din plin de pe urma acestei oportunităţi.

Oficialii din Maranello au promis că vor scoate la licitaţie primul exemplar F12 Berlinetta disponibil pe piaţa din SUA. Banii încasaţi vor fi mai apoi donaţi Crucii Roşii Americane pentru a ajuta la reabilitarea zonelor afectate de Uraganul Sandy. Licitaţia va fi organizată în data de 17 noiembrie la circuitul Formula One United States Grand Prix, din Austin Texas.

Supercarul italian este cel mai puternic şi mai rapid model produs de Ferrari, dispune de un motor V12, capabil să dezvolte 730 de cai. Debutul său pe piaţa americană este programat în al doilea sfert al anului viitor, ceea ce înseamnă că acest prim exemplar va stârni un interes deosebit în rândul celor care îşi doresc să fie primii posesori ai unei maşini exotice.

Pe această dorinţă mizează şi Ferrari, care speră să strângă cu mult peste preţul de pornire de 315.388 dolari.

via motorauthority

Comentarii (2)

  • Un rahatel cu parfum italian =))
    4 31
  • @Mafia...mai bine taceai naibii din gura...decat sa vorbesti asemenea prostii!!!Ti-ai dori tu un rahatel din acesta ....asa ca mai bine taceai din gura,ca ramaneai filozof...:))
    13 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru