Primul teaser video cu viitoarea generație Volkswagen Touareg: SUV-ul debutează în 23 martie și promite un cockpit de ultimă generație

de Cornel Șocariciu
Joi, 01.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a publicat primul teaser video cu noua generație Touareg. SUV-ul constructorului german debutează în 23 martie și va dispune de tehnologii de ultimă generație, dar și de un sistem de direcție integrală.

Noua generație Volkswagen Touareg va fi lansată în 23 martie în cadrul Salonului Auto de la Beijing. Până în acest moment, oficialii constructorului german au publicat doar o fotografie teaser, dar acum, avem și un clip video cu viitorul Touareg.

Așa cum era normal, Volkswagen oferă imagini cu un prototip acoperit cu camuflaj, iar cadrele sunt înregistrate în timpul testelor. Echipa condusă de Klaus Bischoff este responsabilă pentru designul noii generații Touareg, iar liniile principale au fost inspirate de conceptul T-Prime GTE.

Noua generație Volkswagen Touareg va integra o gamă bogată de sisteme de siguranță și tehnologii moderne. Nemții anunță lansarea lui Innovision Cockpit, dar nu oferă și detalii. Cu toate acestea, ne așteptăm ca noul Volkswagen Touareg să aibă o serie de tehnologii lansate în premieră tot pe prototipul T-Prime GTE. În cazul conceptului, sistemul multimedia folosea un ecran curbat și tactil cu o diagonală de 15 inch, iar instrumentarul de bord digital integra un display cu o diagonală de 12 inch.

Surse apropiate companiei spun că noul Touareg va avea o lungime mai mare cu 60 de mm și va fi mai lat cu 25 de mm comparativ cu actuala generație. Aceleași voci vin și cu informații despre gama de motorizări.

Viitorul Volkswagen Touareg va fi disponibil cu motoare pe benzină V6 și V8, dar și cu unități diesel, tot V6 și V8. De asemenea, nemții vor lansa și o variantă plug-in hybrid.

Noua generație Touareg va avea atât direcție integrală, cât și tracțiune integrală. SUV-ul constructorului german va fi construit pe platforma MLB Evo, arhitectură deja utilizată în cazul modelelor Audi Q7, Porsche Cayenne, Bentley Bentayga sau Lamborghini Urus.

Comentarii (3)

  • in timp ce jaguar doar ce-a lansat oficial i-pace, voi puneti desene cu viitoare vw.

    Profesionisti...
    0 6
  • @mm - ce treaba are una cu alta? Astea sunt toate informatiile despre Touareg! Forteaza-ti putin inteligenta! Ca sa nu mai vorbil de gradul de interes pentru noul Touareg fata de cel pt I-Pace...
    5 0
  • Din punctul meu de vedere, generatia asta de Touareg va fi pont. Imparte aceeasi platforma cu modele foarte reusite (Q7 este cu 300 kg mai usor decat generatia precedenta), va avea un design asemanator cu Tiguan, iar la interior va respecta moda din ziua de azi: display-uri mari si multe.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru