Renault confirmă schimbarea conducerii: “Căutăm cea mai bună soluție pentru viitoarea guvernanță a grupului”

de Paul Cosma
Vineri, 18.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a confirmat începerea căutărilor pentru o nouă conducere, după ce guvernul francez ceruse o întâlnire în care să fie stabilită o listă de succesori pentru Carlos Ghosn.

Executivul francez pune presiune pe Renault pentru găsirea cât mai rapidă a înlocuitorilor pentru Carlos Ghosn, aflat în arest în Japonia.

Ministrul francez de Finanțe ceruse o întâlnire a board-ului Renault în care să se stabilească o listă de potențiali succesori pentru funcțiile de CEO și președinte Renault pe care Carlos Ghosn le deține în acest moment.

Renault a confirmat că se află deja în căutarea unei noi conduceri: “Lucrăm activ pentru a găsi cea mai bună soluție pentru viitoarea guvernanță a grupului, cu obiectivul să respectăm interesele companiei și să întărim alianța Renault-Nissan.

Lista de candidați pentru funcțiile din conducerea Renault ar urma să fie definitivată până pe 20 ianuarie, urmând ca producătorul să vină ulterior cu propunerile pentru înlocuirea lui Ghosn.

Via Reuters

Comentarii (1)

  • Carl OS Ghuşter
    Io-s disponibil!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru