Rolls Royce Phantom Coupe Ghawwass - ediţie dedicată căutătorilor de perle

de Bogdan Mirică
Joi, 17.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Rolls Royce a gândit o ediţie specială a modelului Phantom Coupe. Se numeşte Ghawwass Edition şi a fost dedicată căutătorilor de perle din Bahrain.

Rolls Royce a anunţat astăzi o ediţie specială a modelului Phantom Coupe. Modelul poartă un nume greu de pronunţat, Ghawwass Edition, care se traduce prin „scufundător” în limba arabă. Motivul dezvoltării acestei versiuni? Britanicii au vrut să celebreze eforturile şi măiestria unei metode tradiţionale de colectare a perlelor în zona bancurilor de scoici din Bahrain.

Constructorul de lux a căutat să recreeze nuanţa apelor din Golful Arabiei la exterior, motiv pentru care a ales să picteze întreaga caroserie a coupe-ului într-o nuanţă de turcoaz, creată special şi denumită Turchese Blue.

Urmareste Automarket
Influenţele marine continuă şi la interior, unde nuanţa de turcoaz se păstrează, dar este combinată cu un bej ce încearcă să facă trimitere la plajele cu nisip fin.
Elemente deja banale cum ar fi lemnul nobil, covoraşele din lână şi aluminiul sunt încununate acum de o mulţime de perle, care încearcă astfel să reconfirme motivul acestei ediţii speciale.

Rolls Royce nu a dezvăluit câte unităţi Phantom Coupe Ghawwass Edition va produce şi nici preţul cu care vor putea fi achiziţionate. Având în vedere tema aleasă de britanici este foarte posibil ca modelul să fie dedicat mai mult clienţilor orientali.

via Rolls Royce

Comentarii (4)

  • O culoare superba:)
    6 5
  • @Radu
    Superba cui ii place ! Eu nu vad Rolls Royce decat in doua culori si anume negru partea de sus si lateralele grena.
    4 4
  • Mie imi place Rolls-ul gri si full option fara piele! :) Eventual TDI... :)
    5 4
  • Sergiu
    Nu fac o editie speciala si pentru culegatorii de capsuni?
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru