Rolls Royce Phantom Coupe

Luni, 31 Iulie 2017 | Modele noi

Șeful Rolls Royce: „Noul Phantom nu va mai avea variante coupe și cabrio. Ne vom concentra doar pe ediții speciale”

Torsten Muller-Otvos, președintele Rolls Royce, a declarat că se dorește o extindere a gamei, însă ea se va face cu o serie de ediții limitate ale modelelor actuale. Direcția este aceea de a simplifica lista modelelor de bază, de und eși ideea renunțării la noi variante Phantom Coupe și Drophead Coupe.
Marti, 23 Februarie 2016 | GENEVA 2016

Ne vom despărți de Rolls Royce Phantom: ediția specială Zenith, cântecul de lebădă al limuzinei

Ne pregătim de o despărțire importantă: Rolls Royce Phantom, văzut multă vreme ca limuzina supremă, va ieși din producție anul acesta. Până atunci avem parte de o ediție de final.
Vineri, 01 Noiembrie 2013 | Modele noi

Rolls Royce Chicane Phantom Coupe - exemplar unic, dedicat emoţiei de la Goodwood

Divizia de personalizare Rolls Royce a încercat să recreeze emoţia şi atmosfera circuitului de la Goodwood pe actualul Phantom Coupe. A luat naştere o ediţie specială, personalizată cu numeroase elemente unice.
Joi, 17 Octombrie 2013 | Modele noi

Rolls Royce Phantom Coupe Ghawwass - ediţie dedicată căutătorilor de perle

Rolls Royce a gândit o ediţie specială a modelului Phantom Coupe. Se numeşte Ghawwass Edition şi a fost dedicată căutătorilor de perle din Bahrain.
Joi, 18 Iulie 2013 | O lume nebuna

Ofertă de nerefuzat: 11 supercaruri şi limuzine vândute cu doar 3.1 milioane de euro

Poliţia franceză a scos la licitaţie 11 supercaruri confiscate în urmă cu doi ani de la fiul preşedintelui Guineei Ecuatoriale. Deşi printre maşini se numărau două Bugatti Veyron şi un Ferrari Enzo, suma adunată la finalul licitaţiei a fost caraghioasă.
Vineri, 17 August 2012 | Modele noi

Rolls-Royce Phantom Coupe Aviator Edition, o ediţie limitată care debutează la Pebble Beach

Rolls-Royce a creat o ediţie specială a lui Phantom Coupe pentru a aniversa câştigarea trofeului Schneider din 1930 cu modelul Supermarine SB6, propulsat de un motor Rolls-Royce R Type.
Joi, 29 Septembrie 2011 | Video

Paris: 11 supercaruri exotice confiscate de poliţia franceză

Poliţia pariziană a confiscat 11 supercaruri aparţinând fiului preşedintelui Guineei Ecuatoriale. Printre ele s-au numărat două Bugatti Veyron, un Ferrari Enzo şi un Rolls Royce.

Tag-uri similare

supercar, Bugatti Veyron, Ferrari Enzo, Ferrari 599 GTO, Porsche Carrera GT, Bentley Azure, Rolls Royce Phantom Coupe, Maserati MC12, Aston Martin V8 V600 Le Mans, supercar confiscat
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru