Sculptura Mercedes este vedeta de anul acesta a Festivalului de la Goodwood

de Bogdan Mirică
Vineri, 27.06.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cu ocazia Festivalului de la Goodwood, Mercedes a dezvăluit o sculptură impresionantă de 26 de metri, care include un monopost acual de Formula 1 şi o maşină de curse legendară.

A devenit deja o tradiţie ca în fiecare an, pe pajiştea Castelului de la Goodwood, în inima celui mai popular festival auto din Marea Britanie, constructorii cu renume să amplaseze o sculptură reprezentativă.

Reportaj: Haosul dulce de la Goodwood

După ce anul trecut Porsche a monopolizat evenimentul pentru a sărbători cum se cuvine cei 50 de ani de la debutul lui 911, vârstă sărbătorită şi cu o sculptură impresionantă, anul acesta a fost rândul celor de la Mercedes.

Constructorul din Stuttgart a vrut să celebreze 120 de ani de prezenţă în motorsport şi 100 de ani de la victoria legendară în cadrul Grand-Prix-ului Franţei din 1914.

Considerată „cea mai provocatoare şi spectaculoasă reprezentare văzută vreodată la Goodwood”, sculptura celor de la Mercedes a fost creată de Gerry Judah. Ea reprezintă un arc ce se înalţă până la 26 de metri, deasupra Castelului Lordului March, pe care au fost fixate o maşină clasică şi un monopost actual de Formula 1, Mercedes AMG Petronas.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru