Skoda va fi partenerul oficial al Turului Franţei până în 2018

de Sebastian Toma
Joi, 06.03.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cehii de la Skoda au prelungit contractul de parteneriat cu organizatorii Tour de France până în 2018. Sponsorizarea va include şi Turul Spaniei.

Esential 100 de etape ale Tour de France au avut loc până acum. Ediţia aniversară s-a derulat în 2013.
Skoda a prelungit cu cinci ani contractul de sponsorizare a Tour de France. Cehii sunt partenerii oficiali ai Turului încă din 2004, iar parteneriatul dintre marca din Mlada Boleslav şi organizatorii Tour de France a fost extins până în 2018. În plus faţă de colaborarea anterioară, parteneriatul include şi Turul Spaniei (Vuelta), în care marca Skoda s-a implicat începând cu anul 2011. Acordul cu A.S.O., organizatorul Tour de France, include şi alte opt evenimente internaţionale de ciclism.

20 de lucruri pe care nu le stiai despre... ŠKODA

Škoda a anunţat prelungirea parteneriatului cu organizatorii Tour de France în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Urmareste Automarket

"Prezenţa noastră puternică şi continuă în ciclism ne consolidează pe termen lung gradul de recunoaştere şi imaginea la nivel internaţional.

Mai mult, aceste acţiuni de sponsorizare ne reflectă istoria de aproape 119 ani, istorie cu o legătură specială cu ciclismul", a declarat Winfried Vahland, CEO Škoda.

GENEVA 2014 LIVE: Viitorul designului Škoda ne zâmbeşte prin conceptul VisionC

Pe lângă Tour de France, compania Skoda este unul din partenerii principali ai competiţiilor renumite de ciclism precum Giro d‘Italia, Tour de Suisse, Tour de Normandie şi Road World Championship, organizate de Federaţia Internaţională de Ciclism (UCI). De asemenea, Skoda este unul din principalii suporteri ai celei mai mari competitii de mountain biking din România, Prima Evadare. Prima ediţie a avut loc în data de 8 mai 2011 la Bucuresti, şi a reunit peste 2.000 de participanţi.

Via Skoda | SkodaCycling

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru