Stimulente pentru nemții care vor să scape de vechile modele Opel cu motoare diesel: bonusurile ajung până la 8.000 de euro

de Cornel Șocariciu, Foto: Dreamstime
Luni, 22.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel a anunțat un program de stimulente și bonusuri pentru clienții din Germania care vor să scape de mașinile diesel vechi cu motoare de la Euro 1 până la Euro 4. Totodată, producătorul din Russelsheim propune și oferte speciale pentru programele de trade-in.

Coaliția de guvernare din Germania are ca obiectiv reducerea numărului de mașini diesel vechi de pe străzile publice "pentru reducerea poluării" și a cerut producătorilor locali să vină cu programe de trade-in care să sprijine achiziția de vehicule noi.

Opel introduce de astăzi un program prin care oferă stimulente și bonusuri pentru clienții din Germania care vor să scape de mașinile diesel echipate cu motoare de la Euro 1 până la Euro 4. Potrivit programului lansat de constructorul din Russelsheim, nemții vor primi un bonus de până la 8.000 de euro în momentul în care casează mașina veche și achiziționează un model Opel nou.

În plus, Opel lansează și un program de trade-in în orașele foarte poluate din Germania. Clienții pot primi un bonus de până la 8.000 de euro la achiziționarea unei mașini noi atunci când decid să schimbe un vehicul echipat cu motor diesel Euro 5.

La finalul săptămânii trecute, Volkswagen și Audi au anunțat programe asemănătoare.

Volkswagen oferă între 1.500 și 8.000 de euro clienților care casează o mașină diesel cu motoare de la Euro 1 până la Euro 4, în timp ce prin programul de trade-in nemții pot primi până la 7.000 de euro. Audi oferă un bonus de casare cuprins între 3.000 și 10.000 de euro, în timp ce prima pentru trade-in ajunge până la 9.000 de euro.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru