Subaru confirmă un model cu şapte locuri ca urmaş pentru eşecul Tribeca

de Bogdan Mirică
Joi, 14.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Subaru a confirmat interesul său pentru un urmaş al SUV-ului Tribeca. Mmodelul va avea şapte locuri şi va fi complet diferit de SUV-ul dovedit a fi un eşec comercial.

Urmareste Automarket
La sfârşitul lunii trecute, Subaru anunţa că va renunţa la producţia SUV-ului Tribeca, un adevărat eşec comercial, care a reuşit să adune doar 78.000 de clienţi în opt ani de existenţă. Deşi mai multe voci au susţinut că modelul nu va avea un înlocuitor, constructorul japonez vine să facă lumină în această situaţie.

Potrivit lui Yasuyuki Yoshinaga, preşedintele Subaru, va exista un urmaş al lui Tribeca, însă va fi un model gândit să ofere şapte locuri. „Am primit numeroase cereri de la mai mulţi dealeri din Statele Unite pentru un model capabil să transporte şapte persoane.

Dealerii noştri cred că pot să vândă bine un asemenea model în Statele Unite”.

Am primit numeroase cereri de la mai mulţi dealeri din Statele Unite pentru un model capabil să transporte şapte persoane.

Yasuyuki Yoshinaga
preşedintele Subaru
Cu toate acestea, un nou model este încă departe, el fiind încă în stadiu de dezvoltare şi departe de a avea ceva în comun cu vechiul Tribeca. Yoshinaga a explicat: „Proiectul modelului cu şapte locuri este complet diferit. Nu veţi vedea o lansare a noului vehicul imediat după ce încetează producţia lui Tribeca”.

SUV-ul japonezilor a luat naştere la uzina Subaru din Statele Unite. Având în vedere că va fi un model ce se va adresa publicului de peste Ocea, şi modelul cu şapte locuri ar putea avea parte tot de o producţie americană.

via carscoops

Comentarii (2)

  • HECTOR
    apreciez calitaea subaru...dar acest model a constituit reteta ideala pt un esec garantat:design oribil(atat interior cat si exterior) +motorizari doar pe benzina...nici acel face lift n-a fost cine stie ce....oricum, succes la noul model!...
    3 3
  • ControlT
    @ HECTOR

    Pentru buna ta informare, designul interior al lui Tribeca a fost votat pe multe site-uri de profil, printre cele mai frumoase si practice la acea vreme! Si chiar este! Eu cred ca esti printre acei cititori de titluri care nu sunt in stare sa citeasca si articolul si sa cada niste poze, doar comentezi aiurea. Este adevarat ca nu au fost inspirati la exterior, dar daca te iei de interior, esti total pe dinafara! Compara interioarele concurentilor directi si da-ti 2 palme!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru