Subaru Tribeca

Miercuri, 20 Noiembrie 2013 | Concepte

Subaru Crossover 7 Concept debutează ca potenţial înlocuitor pentru eşecul Tribeca

Subaru a dezvăluit astăzi, în cadrul Salonului Auto de la Tokyo, conceptul Crossover 7, văzut ca un înlocuitor al vechiului Tribeca.
Joi, 14 Noiembrie 2013 | Modele noi

Subaru confirmă un model cu şapte locuri ca urmaş pentru eşecul Tribeca

Subaru a confirmat interesul său pentru un urmaş al SUV-ului Tribeca. Mmodelul va avea şapte locuri şi va fi complet diferit de SUV-ul dovedit a fi un eşec comercial.
Luni, 21 Octombrie 2013 | Industrie

Subaru va scoate din producţie eşecul comercial Tribeca

Începând cu ianuarie 2014, Subaru va renunţa la producţia SUV-ului Tribeca. Modelul 4x4 a adunat doar 78.000 de comenzi în cei opt ani de existenţă.
Miercuri, 11 Mai 2011 | General

Subaru a renunţat la a doua generaţie a lui Tribeca

Potrivit AutomotiveNews, Subaru a sistat definitiv dezvoltarea celei de-a doua generaţii a lui Tribeca. Japonezii vor să renunţe la acest model din cauza vânzărilor slabe.
Miercuri, 05 Ianuarie 2011 | Modele noi

Viitorul Subaru Tribeca va fi dezvoltat împreună cu Toyota

Subaru se va folosi de ajutorul şi experienţa Toyota pentru a dezvolta viitoarea generaţie a SUV-ului Tribeca. Japonezii vor pune la punct o bază tehnologică comună.
Vineri, 10 Septembrie 2010 | Modele noi

Subaru promite şase modele noi până în 2014

Subaru va lansa în următorii până în 2014 şase modele noi, ca urmare a planurilor sale de expansiune. Cel mai important model va fi probabil coupe-ul sportiv, elaborat în parteneriat cu Toyota.
Vineri, 15 Ianuarie 2010 | General

Cele mai dezamagitoare masini ale ultimilor 10 ani

Masinile care au dezamagit pe piata sunt aceleasi, indiferent de piata si culturi. Exemplul cel mai potrivit este lista facuta de britanicii de la Autocar, care poate fi vizata fara probleme si la noi.

Tag-uri similare

Jaguar X-Type, Seat Toledo, Subaru Tribeca, Alfa Romeo Spider, Renault Vel Satis, Dodge Avenger, Fiat Stilo, Peugeot 1007, Nissan Primera, Renault Avantime
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru