Dodge Avenger

Joi, 04 Iulie 2013 | Industrie

Chrysler recheamă în service 840.000 de maşini pentru defecţiuni la sisteme de siguranţă

Chrysler a anunţat că va efectua un recall de 840.000 de maşini pentru a rezolva o serie de probleme apărute la nivelul tetierelor active, la nivelul airbaguri-lor şi al sistemului ESP.
Joi, 26 Ianuarie 2012 | Modele noi

Chrysler va folosi platforma lui Dodge Dart pentru viitorul Avenger

Chrysler nu vrea să mai repete experienţa neplăcută avută cu actualul Avenger. Tocmai de aceea va folosi platforma noului Dart pentru a obţine un model competitiv şi o reducere a costurilor.
Vineri, 16 Septembrie 2011 | Industrie

Lipsa covoraşelor dă peste cap producţia uzinelor Chrysler

Chrysler duce lipsă de covoraşe pentru mai multe dintre modelele sale, după e un furnizor a fost afectat de furtuna tropicală. Americanii au fost nevoiţi să reducă producţia.
Luni, 11 Aprilie 2011 | General

Marchionne amână încă o dată debutul Alfa Romeo pe piaţa din SUA

Debutul brandului Alfa Romeo pe piaţa din SUA, programat pentru finalul lui 2012, va fi amânat cu cel puţin şase luni. Sergio Marchionne este nemulţumit de designul viitorului sedan mediu Giulia.
Vineri, 15 Ianuarie 2010 | General

Cele mai dezamagitoare masini ale ultimilor 10 ani

Masinile care au dezamagit pe piata sunt aceleasi, indiferent de piata si culturi. Exemplul cel mai potrivit este lista facuta de britanicii de la Autocar, care poate fi vizata fara probleme si la noi.
Marti, 29 Septembrie 2009 | Industrie

Chrysler a amanat planurile de a renunta la Sebring si Dodge Avenger

Productia modelelor Chrysler Sebring si Dodge Avenger a fost prelungita pana in 2012, cand vor primi un inlocuitor creat pe o platforma Fiat.

Tag-uri similare

Chrysler, Dodge, Sergio Marchionne, alianta Fiat-Chrysler, Jaguar X-Type, Seat Toledo, Subaru Tribeca, Alfa Romeo Spider, Renault Vel Satis, Dodge Avenger
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru