Renault Vel Satis

Miercuri, 13 Martie 2013 | Industrie

Renault renunţă la planurile de a construi un sedan bazat pe modelul E-Klasse

Alianţa Daimler-Renault ar fi trebuit să dea naştere şi unei berline mari Renault construită pe platforma modelului german E-Klasse. Renault a renunţat însă la acest proiect.
Luni, 21 Iunie 2010 | Modele noi

Renault: "Latitude nu este urmaşul lui Vel Satis"

Renault a anunţat că noul Latitude, copia europeană a modelului Samsung SM5, nu este înlocuitorul vechiului vârf de gamă Vel Satis. Francezii poziţionează Latitude ca varianta cu patru uşi a modelului Laguna.
Vineri, 15 Ianuarie 2010 | General

Cele mai dezamagitoare masini ale ultimilor 10 ani

Masinile care au dezamagit pe piata sunt aceleasi, indiferent de piata si culturi. Exemplul cel mai potrivit este lista facuta de britanicii de la Autocar, care poate fi vizata fara probleme si la noi.
Duminica, 20 Decembrie 2009 | Modele noi

Noi imagini cu Samsung SM5, viitorul Renault Safrane

Oficialii constructorului coreean Samsung au prezentat cateva fotografii noi cu viitorul SM5, punctul de pornire pentru viitorul Renault Safrane.
Miercuri, 02 Decembrie 2009 | General

Renault anunta retragerea lui VelSatis

Renault a produs ultimul exemplar al modelului VelSatis. Masina franceza si-a inceput parcursul pe piata auto in 2001, iar de atunci si pana azi s-au vandut 62.000 de exemplare.
Luni, 30 Noiembrie 2009 | Modele noi

Samsung SM5, modelul din care se naste viitorul Renault Safrane

Samsung a publicat astazi prima schita oficiala a modelului SM5, nava amiral a coreenilor, care va sta la baza viitorului Renault Safrane, asteptat in 2010 la Paris.

Tag-uri similare

Renault, EuroNCAP, Salonul Auto de la Geneva, Salonul Auto de la Paris, limuzina, Imagini, fotografii, Jaguar X-Type, Seat Toledo, Renault Safrane
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru